Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Πάικο Γουμένισσας – ΦΑΣ Νάουσα 0-3

DSCN2096

Επιβλητική εμφάνιση για τον πρωταθλητή Ημαθίας στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Γουμένισσας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου επικράτησε με 3-0 επί του Πάικου και έφτασε τους πέντε βαθμούς στην βαθμολογία του 3ου ομίλου, ισόβαθμη με τους Αλμωπό Αριδαίας και Στρατώνι, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Χαλκιδική.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενες βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους κόντρα στην πολυπρόσωπη άμυνα των “πρασίνων”. Η επιθετικότητα των “κυανολεύκων” απέδωσε γρήγορα καρπούς κι αυτό “έλυσε” τα χέρια των Ημαθιωτών, που έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο ευρύ 0-3.

Το 0-1 σημείωσε ο Δημήτρης Καφές στο 24′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο κέρδισε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Δήμος Συμπεθέρης.

*το γκολ από τη σελίδα του ΦΑΣ στο facebook

Ο τελευταίος ήταν ο…προταίτιος του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων, όταν πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, “έσπασε” στον Λαμπριανίδη στο ύψος της περιοχής κι αυτός με κάθετη πάσα βρήκε τον Αβραμόπουλο στη μικρή περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η φάση αυτή σημειώθηκε στο 52′, ένα τέρμα που έδωσε άλλο αέρα στους “κυανόλευκους”, που διαχειρίστηκαν πιο εύκολα το παιχνίδι στη συνέχεια.

Στο 67′ η…σεμνή τελετή στο σημερινό ματς έλαβε τέλος, όταν ο Μουρίκι ανατράπηκε από τον Δουλκερίδη και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα, μια υπόδειξη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι. Μάλιστα ο ρέφερι κ. Κατσικογιάννης από την Ήπειρο απέβαλε τον πορτιέρο των γηπεδούχων, θεωρώντας πως ο Μουρίκι βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δημήτρης Καφές, ο οποίος δεν αστόχησε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις

Πάικο Γουμένισσας : Δουλκεριδης, Μαραντίδης, Δεληγιώργης, Πολυζοπουλος, Βογιατζής (67′ Βογιατζής), Μυλωνάς, Βουτσάς (75′ Κουβατσίδης), Σαμαράς, Λοΐζος, Καραελευθερίου, Χατζηασλανίδης

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Ηλιάδης (27′ λ.τ. Παπατάνος), Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Μουρίκι (72′ Τασιώνας), Συμπεθέρης, Καφές (76′ Νίκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected