Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Foot Tennis!

DSCN1293

Το SportsUp, χορηγός επικοινωνίας του 1ου Τουρνουά Foot Tennis που διεξήχθη στη Βέροια (6-15 Μαΐου), μια διοργάνωση που αγαπήθηκε από τον κόσμο και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για το θέαμα που παρουσίασε, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά, αυτή τη φορά στην πόλη της Νάουσας!

Θυμίζουμε πως διοργανωτής του 1ου Τουρνουά Ποδοτένις ήταν ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «ΚΟΠΑΝΟΣ», ωστόσο κατόπιν σχετικής παρότρυνσης των συνεργατών μας, αποφασίστηκε η εκάστοτε διοργάνωση να αλλάζει…χέρια και το ερχόμενο τουρνουά θα διοργανωθεί από τον Αθλητικό Όμιλο “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” Επισκοπής. Η διαδικασία αυτή θα ακολουθείται για κάθε διοργάνωση από δω και στο εξής (η ανάληψη της διοργάνωσης από διαφορετικό σύλλογο δηλαδή), ενώ ήδη όπως έχουμε ενημερωθεί υπάρχουν κινήσεις ώστε το Foot Tennis να αποκτήσει σάρκα και οστά από τους ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ!

Σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το θέμα αυτό…

Και για να διαπιστώσετε πόσο επιτυχημένο αλλά και σε ποιο βαθμό διαδόθηκε το πρώτο τουρνουά, ήδη υπάρχουν κινήσεις σε άλλους νομούς για τη διεξαγωγή αντίστοιχων διοργανώσεων και δεν έχετε παρά να κάνετε μια επίσκεψη σε διάφορες (τοπικές) ιστοσελίδες για του λόγου το αληθές…

Όσον αφορά το επερχόμενο Τουρνουά, απομένουν λεπτομέρειες για τον τόπο αλλά και τον χρόνο που θα διοργανωθεί, με πιο πιθανή περίοδο τα μέσα Ιούνη, κοντά δηλαδή στο πέρας της σχολικής περιόδου.

Η διοργάνωση (με αρωγό και υποστηρικτή τον Δήμο Νάουσας) θα λάβει χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης, οι συμμετοχές δεν θα προβλέπουν περιορισμούς σε ηλικία, φύλο και περιοχή ενώ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για την παραλαβή όλων των υλικών που θα «ντύσουν» το χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και για τους ενδιαφερόμενους, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τον τρόπο συμμετοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected