Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (21-22/5) για το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016 (photos)

nostaΜε τρία παιχνίδια το Σάββατο 21/6 και δύο την Κυριακή 22/6 συνεχίστηκε στο ΔΑΚ Μακροχωρίου το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι “Τεξανοί” κέρδισαν τους νεοφώτιστους, αποδεικνύοντας ότι το δυνατό τους σημείο είναι η γραμμή κρούσης στο ζωγραφιστό. Οι Ντάφος και Μανουράς έκαναν…πάρτι στις δυο ρακέτες και ώθησαν την ομάδα τους στη νίκη. Από τους αντιπάλους ο Μυτιλέκας, σε συνεργασία με τον Μποροδήμο πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν το μοιραίο.

Αβάνα – Texas Losers 33- 50

ΑΒΑΝΑ: Περπέρογλου, Γκίνης 4, Καραντουμάνης 2, Καρανάτσιος 2, Μόσχου, Μποροδήμος 6, Τάτσης , Μυτιλέκας 17, Κοντοκώστας 2, Κορωνάς.

TEXAS LOSERS: Χατζηνάκος 3, Πύρκας 7, Λιανίδης 6, Παπαδόπουλος 6, Ντάφος 11, Σαββαΐδης 6, Μανουράς 11, Μπιζέτας, Γκουντάρας, Σισμανίδης, Τζιμογιάννης .

Στο άλλο παιχνίδι, οι “Άρρωστοι” έκαναν την έκπληξη και διέκοψαν το αήττητο σερί των “Βέροια 23”. Ο Βύζας ήταν πανταχού παρών σε άμυνα και κυρίως στην επίθεση και ο Θεοδωρίδης με το τρίποντο και την μια βολή στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα έκριναν τον νικητή. Η ομάδα των “Βέροια23” δεν έπιασε ανάλογη απόδοση και ουσιαστικά έκανε…δώρο τη νίκη στους αντιπάλους καθώς στην τελευταία φάση έκαναν φάουλ για βολές με 1,4 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι.

Βέροια23 – Άρρωστοι 31-32

ΒΕΡΟΙΑ23 : Τζιμογιάννης 8, Μιχαηλίδης 5, Τζανέτος 3(1), Βασιλόπουλος 6, Λεονταράκης 2, Τσισμανίδης 4, Καραμούτης 2, Αβραάμ.

ΑΡΡΩΣΤΟΙ : Νικολαΐδης Μ. 2, Μωϋσιάδης 2, Θεοδωρίδης 5(1), Βύζας 18(2), Νικολαΐδης Δ. 3, Μπουλασίκης 2.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας δεν επιφύλασσε εκπλήξεις, οι “Άτλαντες” με την επανεμφάνιση του Κοτζάμπαση αλλά και την απουσία του Αχτσή κέρδισαν τους αντιπάλους τους. Με έναν πραγματικό εξαιρετικό Σιστάκο που “εκτέλεσε” τους αντιπάλους έξω από τα 6.75 και τους Κλωναρά και Παπαγιάννη Ν. να συμπληρώνουν το επιθετικό κρεσέντο, δεν συνάντησαν αντίσταση.

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Κόζα που έπαιξε με απουσίες, κόντρα στον πρώτο και αήττητο του Α Ομίλου . Ο Αρβανίτης έσωσε τα προσχήματα και με τους Τούσα, Κυβεντίδη και Μπιζέτα να ακολουθούν σε πόντους, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν .

Άτλας – Γνωστοί και Φίλοι 69-40

ΑΤΛΑΣ: Σιστάκος 21, Στογιάννος 2, Μπογδαμπεΐδης 4, Παπαγιάννης 7, Καραθανάσης 4, Σιάσιος 4, Κοτζάμπασης 9, Καραγιαννόπουλος 4, Κλωναράς 12, Τούφας 2.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσόγλου, Κυβεντίδης 4, Αρβανίτης 15, Αλεξίου, Μπιζέτας 6, Κόζας 9, Τούσας 6, Φρυτζίδης.

Να σημειωθεί ότι η διαιτησία των κύριων Μήτωνα και Τζίμου ήταν αξιοσημείωτη παρά την κούραση των 3 παιχνιδιών .

Την Κυριακή 22 Μαΐου διεξήχθησαν δυο παιχνίδια. Οι “Χαβαλένθια” κέρδισαν την ομάδα της “Θύελλας” και οι “Χωρίς Έλεος” έκαναν περίπατο στο ντέρμπι με τις “Μορφές” που παρουσιάστηκαν για ένα ακόμα παιχνίδι αγνώριστοι.

Στο πρώτο παιχνίδι οι “Χαβαλένθια” του Πιτούλια δυσκολεύτηκαν αλλά χάρη στην ευστοχία τους στα τρίποντα τα κατάφεραν. Πιτούλιας, Σαράφης, και Μπασιάς, μαζί με τον ογκόλιθο Ανδρεόπουλο, έκαναν και πάλι την δουλειά τους.

Άλλο ένα δυνατό τεστ για τους νεοφώτιστους της “Θύελλας”, με τον Μόνα σε πολύ καλή μέρα και τους Κατσιγιαννόπουλο, Βαρβέρη να προσφέρουν λύσεις, που όμως δεν ήταν αρκετές.

Θύελλα 43 – Χαβαλένθια 43-53

ΘΥΕΛΛΑ : Σαρηγιαννίδης, Κατσουγιαννόπουλος 1, Γκοντόπουλος , Μπουζίκας 2, Πεχλιβανίδης 1, Ζαλώνης 2, Κατσιγιαννόπουλος 11, Κονδώνης 3, Μόνας 13, Βαρβέρης 10, Μουρατίδης, Μαυρομιχάλης.

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ : Πιτούλιας 11, Ανδρεόπουλος 5, Μαυροματίδης Γ. 2, Μπασιάς 9, Μαυροματίδης Ν. 6, Σαράφης 11, Λαμπαούνας 2, Παπαδόπουλος Β. 4, Ανδρονιάδης 3.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας… ανελέητοι από την αρχή μέχρι το τέλος οι “Χωρίς έλεος” δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους. Ο αρχηγός Μουρατίδης βρήκε τα πατήματα του και με έναν καταπληκτικό Χατζηεμμανουήλ, ήταν οι αιχμές του δόρατος στην επίθεση.

Οι Αποστόλου και Μαργαριτόπουλος πίεσαν στην άμυνα και στο τέλος χαμογέλασαν. Μορφές από άλλο πλανήτη, με πεσμένη ψυχολογία λόγω των απουσιών του Τζιουμάκη και Ιωσηφίδη, έκαναν άλλη μια εμφάνιση ανάξια του ονόματος τους. Με πολλά νεύρα και λάθος επιλογές και παρά την επανεμφάνιση του Τσιούντα δεν κατάφεραν τίποτε αξιόλογο.

Μορφές – Χωρίς Έλεος 34-57

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγώνης 8, Τσιούντας 4, Τσιγάρας 6, Τόκας, Μαυρόπουλος, Σκουμπόπουλος 6, Ορφανίδης 6, Χατζηκυριακίδης 4.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 9, Χατζηεμμανουήλ 16, Μουρατίδης 14, Αποστόλου 6, Χατζής 6, Στεργιόπουλος 2, Μαργαριτόπουλος 5.

φωτ. κειμένου από sportorama.gr

Φωτογραφίες από τους αγώνες στο http://www.facebook.com/sportorama

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected