Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (10ος όμιλος) Ποσειδών Καρδαμύλων – Αιγείρος Μυστεγνών 2-1

poseidwnas-aigirosΠροηγούμενος πήγε στα αποδυτήρια ο Ποσειδώνας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αίγειρο Μυστεγνών για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Φαφάλειο με λιγοστή παρουσία κόσμου.

Το μοναδικό γκολ των πρώτων 45′ σημειώθηκε στο 2ο λεπτό, όταν ο Φεγγουδάκης επιχείρησε σέντρα και ο Καπταγιάννης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στη συνέχεια ο Αίγειρος πίεσε για την ισοφάριση, είχε χαμένο τετ α τετ με τον Μαλακό στο 6′ και προβολή του Λεονταρίδη στο 26′ μετά από εκτέλεση φάουλ που πέρασε άουτ, με τον Μπαχά να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του στα σουτ των Σεραφίγγου (28′) και Καπταγιάννη (39′). Ο Ποσειδώνας απείλησε μετά το γκολ στο 41′ με το σουτ του Μελέκου έξω από την περιοχή να περνάει άουτ και τον Πελαντή στο 45′ να μην προλαβαίνει την μπάλα στη σέντρα του Λαγκώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66΄ με διαγώνιο σουτ του Σύβρη, για να ξαναπάρει και πάλι το προβάδισμα ο Ποσειδώνας στο 69΄ με προβολή του Βελλίδη, μετά από κόρνερ. Καλή στιγμή για τον Ποσειδώνα να κλειδώσει το ματς στο 73΄, όταν ο Πελαντής έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον τερματοφύλακα του Αίγειρου, γύρισε παράλληλα για τον Μελιτζάνη, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Μπαχάς σταμάτησε τα σουτ των Γιακαλή (79΄) και Καπταγιάννη (89΄), χαρίζοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Στο άλλο παιχνίδι του 10ου ομίλου η Ρόδος πέρασε με 2-0 από την έδρα του Πανθηραϊκού και εδραιώθηκε στην 1η θέση με 9 βαθμούς, έναντι 6 του Πανθηραϊκού. Πλέον η ομάδα των Δωδεκανήσων περιμένει την Τετάρτη τον Ποσειδώνα και με νίκη κλειδώνει την άνοδο, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των μπαράζ.

sportschios.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected