Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (13ος όμιλος) Δόξα Μεγαλόπολης – ΑΕ Λέρνας 2-2 (vid)

imageΦοβερό παιχνίδι στη Μεγαλόπολη με τη Δόξα να προηγείται δύο φορές, να ισοφαρίζεται ισάριθμες και τελικώς να μοιράζεται από έναν βαθμό με την Ενωση Λέρνας για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (2-2). Σκόρερ των τερμάτων των γηπεδούχων ο Νίκος Λυμπερόπουλος, δοκάρι είχε ο Δρόσος. 

Η Δόξα Μεγαλόπολης μπήκε με φόρα για να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη και κατάφερε να προηγηθεί στο 7 με ωραίο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Δρόσος λίγο έλειψε να γράψει το 2-0 αλλά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο 30′, ενώ, σχεδόν από το πουθενά, η Λέρνα έκανε το 1-1 με τον Καραγκούνη στο 38′, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα με πλασέ του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 50′, επτά λεπτά μετά με τον ίδιο πρωταγωνιστή είδαν τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ και στο 60 η κεφαλιά του Νάνου να μην κάνει το 3-1 που θα καθάριζε την υπόθεση νίκη.

Η πίεση, οι φάσεις και οι στιγμές ανήκαν στη Δόξα, όμως οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, βρήκαν τον τρόπο και σκόραραν με δυνατό σουτ του Ζίο στο 78′ που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Δόξα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς, 7 έχει ο Τσικλητήρας (1-0 με το Γύθειο) και την επόμενη αγωνιστική, την Τετάρτη στις 17.00 φιλοξενεί την ομάδα της Λακωνίας που δεν έχει καταφέρει σε τρεις αγώνες να πάρει κάποιο βαθμό.

Συνθέσεις

Δόξα: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος

Λέρνα: Κατσαούνης, Ζίου, Διαμαντής, Λαζάρου, Κατσίρης, Διαμαντής, Κιβαρλίντζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς, Γιάννος, Καραγκούνης

arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected