Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δημοσίευμα από Κύπρο κάνει λόγο για επερχόμενο deal Ελευθερόπουλου – Ομόνοιας!

eleΑπό τη στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι Ομόνοιας και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η ονοματολογία για τον πάγκο των “πράσινων” δίνει και παίρνει. 

Σχεδόν ό,τι ελεύθερο κυκλοφορεί σε προπονητές στην Ελλάδα είτε έχει προταθεί είτε απλά φημολογείται πως έχει προταθεί στην Ομόνοια. Ακόμη και προπονητές που δεν διατηρούν πλέον τς καλύτερες σχέσεις με τον Νταμπίζα (Γιάννης Αναστασίου) κυκλοφόρησαν ως υποψήφιοι για τον πάγκο της Ομόνοιας…

Ασφαλείς πληροφορίες του Balla από την Ελλάδα αναφέρουν ότι σ’ αυτή τη φάση ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας προκρίνει την περίπτωση ενός προπονητή, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και ο οποίος ταιριάζει στο προφίλ του προπονητή που θέλει: τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Γνώριμός μας και από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, ο “Ελέ” έχει κερδίσει αρκετούς πόντους και μάλιστα υπάρχουν και πληροφορίες από την Ελλάδα ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των “πράσινων” -πληροφορίες για την “πρωτοκαθεδρία” στις προτιμήσεις που δεν επιβεβαιώνονται από Κύπρο μεριά.

Ο Ελευθερόπουλος, λοιπόν, προκρίνεται προς το παρόν από τον Νίκο Νταμπίζα, με βοηθό του τον Στέλιο Βενετίδη, όπως είχε συμβεί και στην ΑΕΚ. Ωστόσο βιασύνη από πλευράς Ομόνοιας δεν υπάρχει. Εξάλλου και ο “Ελέ” πρέπει να περιμένει τι θα γίνει με τη Βέροια και αν θα πάρει την αδειοδότηση, θέμα που θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη, όπως αναφέρουν στην Ελλάδα.

Το θέμα του προπονητή θα συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα της Ομόνοιας μέχρι να ανακοινωθεί ο εκλεκτός του Νταμπίζα. Αυτή τη στιγμή πάντως τα δεδομένα είναι υπέρ του “Ελέ”. Αν θα διαφοροποιηθούν, θα διαφανεί τις επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected