Κυπελλούχος Ελλάδας στις γυναίκες ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς τίτλοΤο νταμπλ έκανε το απόγευμα της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ που επικράτησε στον τελικό του Final 4 των Αμαζόνων Δράμας με σκορ 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ η Ντιμιτρίγεβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ατομική προσπάθεια, ενώ το 0-2 (αφού τυπικά γηπεδούχες ήταν οι Δραμινές) έγραψε στο 82’ με σουτ η Μάρκου.

Η διοργάνωση ωστόσο έκρυβε ανατροπή όπως όλα δείχνουν στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα των Χανίων που ήταν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά δεν κατέβηκε να αγωνιστεί για “εσωτερικούς λόγους” και πλέον σύμφωνα με τον κανονισμό κινδυνεύει με τιμωρία αφαίρεσης 2 βαθμών από το πρωτάθλημα που έχει μεν ολοκληρωθεί αλλά δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία από την ΕΠΟ.

Εφόσον τελικώς επιβληθεί αυτή η ποινή η ομάδα των Χανίων υποβιβάζεται από το πρωτάθλημα ως η τρίτη ομάδα και η Γλυφάδα παραμένει στην κατηγορία για τη νέα σεζόν.

Συνθέσεις

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Σπύρος Φιλίππου): Κισσούδη, Καλαϊτζή, Καραπέτσα (83′ Γιαμαλή), Γρηγορίου, Μπιρτόϊου (90’+3 Σωμάδη), Κεραμιδά (65′ Μαλισιώρα), Ζήγρα, Κοτσάκη, Φωτιάδου, Μήτκου, Παπαδοπούλου, Κοκοβιάδου.

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Πελετίδου, Δημητρίου, Πελεκούδα, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γεωργίου, Μάρκου (90+1′ Ε. Γιάννου), Κακαμπούκη, Παντελιάδου (90’ +3′ Σακελλάρη), Ντιμιτρίγεβιτς, Μπράμε (78′ Δ. Γιάννου).

*με στοιχεία από το a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected