Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

ΦΑΣ Νάουσα VS Στρατώνι – Το ματς της χρονιάς ή μέχρι το…επόμενο; Διαβάστε τα τρία πιθανά σενάρια

12998233_10154056877102012_2645309935618588644_o-horzΌσο πλησιάζει η 5η Ιουνίου, ημέρα που ολοκληρώνονται τα μπαράζ ανόδου, τόσο η αδρεναλίνη ανεβαίνει για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων στους 14 ομίλους της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Μεγάλο όμως είναι το ενδιαφέρον στο 3ο γκρουπ, όπου τρεις ομάδες (Αλμωπός Αριδαίας, ΦΑΣ Νάουσα και Στρατώνι) βρίσκονται στην κορυφή με 5 βαθμούς και η αυριανή (25/5) 4η αγωνιστική αποτελεί κατά πολλούς την πιο καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία των διεκδικητών.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη μεταβαίνει στο γειτονικό Κιλκίς και συγκεκριμένα στην Γουμένισσα, για να αντιμετωπίσει τους ουραγούς του ομίλου, που δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με νίκη ο Αλμωπός φτάνει τους 8 βαθμούς και παραμένει στο “ρετιρέ”, όπου μπορεί να μείνει μέχρι τέλους κάνοντας δύο νίκες με Νάουσα και Στρατώνι εντός.

Το ματς ωστόσο που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρίνει τη δεύτερη (με πολλές προϋποθέσεις και την πρώτη) θέση είναι αυτό ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τους πρωταθλητές Χαλκιδικής. Το σύνολο του Βαγγέλη Ντίσιου έχει το αβαντάζ λόγω έδρας, εντούτοις οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αποδείξει ότι παλεύουν όλα τα παιχνίδια και μάλιστα, κρίνοντας από τα προηγούμενα ματς, είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Για τους γηπεδούχους, το ματς είναι άκρως καθοριστικό, καθώς αν δεν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα χρειαστούν το “διπλό” στη δύσκολη έδρα του Αλμωπού (ο οποίος θα θέλει τη νίκη για να φτάσει στους “χρυσοφόρους” 11 βαθμούς) και βεβαίως νίκη με το Πάικο την τελευταία αγωνιστική που θα τους φέρει στους 11 ή στους 12 βαθμούς, συγκομιδή που στοχεύει και το Στρατώνι, πάντα όμως με την προϋπόθεση πως θα περάσει με το “διπλό” από τη Νάουσα αλλά και με την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική από την Αριδαία.

Τα σενάρια :

1. Νίκη Αλμωπού, νίκη Νάουσας

Αλμωπός 8

Νάουσα 8

Στρατώνι 5

Πάικο 0

Στην περίπτωση αυτή, η Νάουσα θα πρέπει να…αυτοκτονήσει με δύο ήττες στη συνέχεια και το Στρατώνι να κάνει παράλληλα το 2×2

2. Νίκη Αλμωπού, ισοπαλία στη Νάουσα

Αλμωπός 8

Νάουσα 6

Στρατώνι 6

Πάικο 0

Στην ισοβαθμία μετρά τα μεταξύ των ομάδων ματς και αν είναι ίδια τα αποτελέσματα, προκύπτει αγώνας μπαράζ σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ. Σε αυτή την περίπτωση, Νάουσα και Στρατώνι θα επιδιώξουν τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών ώστε να αποφευχθεί το συγκεκριμένο σενάριο. Το πρόγραμμα : Η Νάουσα με Αλμωπό εκτός και Πάικο εντός, το Στρατώνι με Πάικο εντός και Αλμωπό εκτός.

3. Νίκη Αλμωπού, νίκη Στρατωνίου 

Αλμωπός 8

Στρατώνι 8

Νάουσα 5

Πάικο 0

Σημαντικό προβάδισμα για το Στρατώνι στο σενάριο 3, καθώς με νίκη εντός κόντρα στο Πάικο φτάνει στους 11 βαθμούς και ανεβαίνει κατηγορία ακόμη κι αν χάσει στην Αριδαία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected