Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) Ηρακλής Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής 1-2 (vid)

DSC05750Έκανε τα εύκολα δύσκολα η ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής που θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με μεγαλύτερη ευκολία αλλά οι πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν επέτρεψαν την ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη να χαλαρώσει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι πρωταθλητές της Πιερίας ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το τρίποντο που τους φέρνει μια ανάσα πριν την άνοδο στη Γ΄εθνική κατηγορία.

Στο 10΄ο Σαμανίδης σούταρε από καλό σημείο για να βγάλει δύσκολα ο Πολυμέρου χωρίς όμως να καταφέρει να σώσει την εστία του αφού ο επερχόμενος Μπενίσκος θα ανοίξει το σκορ για τον Διαγόρα.

Στο 16΄ο Τσελεπής εκμεταλλεύτηκε καλή πάσα στην πλάτη των αμυντικών της ομάδας της Σεβαστής και αφού πρόλαβε και τον Σακελλαρίδη, με δυνατό πλασέ από πλάγια κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 37΄και μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Μαυρίδη στον Μπενίσκο, ο τελευταίος σούταρε δυνατά για να βγάλει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Στο 41΄ο Κολαξίδης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων με το πολύ δυνατό σουτ που επιχείρησε από πλάγια και δεξιά.

Στο 53΄και από σέντρα μέσα στην περιοχή με στόχο τον Μπενίσκο, η μπάλα θα βρεί στο χέρι του Ντούρο και ο διαιτητής Σημαιάκης πολύ σωστά θα δείξει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ποτουρίδης που έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 60΄και μετά από ωραία σέντρα του Ποτουρίδη, η μπάλα θα περάσει στο 2ο δοκάρι και ο επερχόμενος Καθάριος θα σημειώσει το 1-2.

Στο 77΄ο Μπενίσκος θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις

Ηρακλής Βόλου (Γιάννης Φασουράκης): Πολυμέρου, Ασλάνογλου (69΄Τζήμας), Ντούρο, Ζαρίφης, Μοράλες, Κοντοβάς, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (52΄Σοροβόλας), Τσουκάλης, Μόσιος

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης): Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Ποτουριδης (73΄Τσιώμης), Μαυρίδης (46΄Καθάριος), Καλουσίδης, Μπενίσκος, Ταρασιάδης (59΄Χρυσόπουλος), Σαμανίδης

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected