Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για προσπάθεια…επαναπατρισμού του Κλέιτον!

Σίλβα Κλέιτον

Σε επαφές με τον Σίλβα Κλέιτον βρίσκεται η ΑΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Οι “βυσσινί” θέλουν την επιστροφή του Βραζιλιάνου ύστερα από οκτώ χρόνια, εξέλιξη που επιθυμεί και ο 33χρονος μεσοεπιθετικός

Τον περασμένο Δεκέμβριο η ΠΑΕ ΑΕΛ προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση και ντύσει ξανά στα “βυσσινί” τον Σίλβα Κλέιτον. Μεσούσης της σεζόν που ολοκληρώνεται ο Αλέξης Κούγιας πρόσφερε συμβόλαιο 2,5 ετών στον Βραζιλιάνο, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής έμεινε στην Τουρκία.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει εξαιρετική άποψη για τον 33χρονο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ιδέα της απόκτησής του δεν έχει φύγει από το μυαλό του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κλέιτον έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά. Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική να επιστρέψει σε μια ομάδα που αγαπήθηκε.

Εκεί ο Λατινοαμερικανός έπαιξε για μια διετία, από το 2006 μέχρι το 2008, κερδίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επαιξε μαζί της σε 71 ματς και σημείωσε 13 γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία. Στο πρώτο μισό ήταν στην Ελάζιγκσπορ, ενώ το δεύτερο στην Γκεζτέπε.

Στην Ελλάδα ο Κλέιτον έχει περάσει και από Μεσσηνιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναθηναϊκό και Skoda Ξάνθη (μαζί της έφτασε στον τελικό του περσινού Κυπέλλου), ενώ είχε πέρασμα από Ουκρανία (Μεταλούργκ Ντονέτσκ) και Κροατία (Ντίναμο Ζάγκρεμπ). Η ΑΕΛ, που μαθηματικά έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League, θέλει να κάνει κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση και ο Κλέιτον είναι τέτοια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected