Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

ΦΑΣ Νάουσα – Στρατώνι 3-1 (photos+vid)

DSCN2196Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον ΦΑΣ Νάουσα, που τον φέρνει με το…ενάμιση πόδι στη Γ Εθνική!

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου, μπροστά σε 800 περίπου θεατές, απέδειξαν πως μπορούν και με το παραπάνω να τιμήσουν την ιστορική φανέλα της Νάουσας και με την καλύτερη ίσως φετινή απόδοση, έφτασαν στο επιβλητικό 3-1.

Για τους Ημαθιώτες, το σημερινό παιχνίδι ήταν αγώνας αποδείξεων και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό της συνάντησης. Με συνεχόμενο και πολύ έντονο pressing ψηλά και με αδιάκοπο τρέξιμο σε όλες τις γραμμές, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα, που προέβη σε μια σειρά καθοριστικών (τις περισσότερες φορές) λαθών. Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Σωτήρη Ιωακειμίδη, που κινδύνεψε μόνο στο 3ο λεπτό, όταν είδε τη μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μελίσση.

Οι “κυανόλευκοι” έφταναν πιο εύκολα στα καρέ του Στρατωνίου και με κινητήριους μοχλούς τους Ζούρκο (εξαιρετικός από τα δεξιά), Μουρίκι (πολλά χιλιόμετρα) και Σαρηγιαννίδη (σκόρερ δύο τερμάτων) δημιούργησαν αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά το 1-0, ο ΦΑΣ συνέχισε να πιέζει, ζήτησε επιτακτικά και δεύτερο τέρμα και παρά το γεγονός πως οι Χαλκιδικιώτες μείωσαν αμέσως μετά το 2-0, εντούτοις στο δεύτερο μέρος, βρήκε τις λύσεις και “καθάρισε” το παιχνίδι.

DSCN2281Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο σοβαρός κατά την πρώτη εικόνα τραυματισμός του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Το ρεπορτάζ “τρέχει” και σύντομα θα έχουμε νεότερα από τον βραζιλιάνο άσο.

Με τη νίκη του αυτή, ο ΦΑΣ Νάουσα έχει πλέον την τύχη στα χέρια του και σε συνδυασμό με τη (φυσιολογική) επικράτηση του Αλμωπού στη Γουμένισσα, έχει το πάνω χέρι για την άνοδο. Ακόμη κι αν ηττηθεί στην Αριδαία, με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ Νάουσα κόντρα στο Πάικο, θα πανηγυρίσει την επιστροφή στη Γ Εθνική μετά από δύο χρόνια, ακόμη κι αν το Στρατώνι κάνει το 2×2.

Το φιλμ της αναμέτρησης όπως περιγράφηκε από τo LIVE του SportsUp :

3′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μελίσση από τα πλάγια, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ιωακειμίδη που αιφνιδιάστηκε.

5′ Εκτέλεση φάουλ του Μουσικάκη με πολλή δύναμη αλλά μπλοκάρει ο Ράπτης.

12′ Δύο κίτρινες κάρτες για τη Νάουσα. Σαρηγιαννίδης και Αβραμόπουλος για διαμαρτυρία

28′ Κίτρινη κάρτα στον Μελίσση.

31′ ΓΚΟΛ! Ο Ζούρκος έκανε σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταϊρη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σαρηγιαννίδης και η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Μουρίκι

37′ Εντυπωσιακό σουτ του Λαμπριανίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

41′ ΓΚΟΛ! Παράλληλη πάσα του Λαμπριανίδη από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Μουρίκι που δεν τη βρήκε και ο επερχόμενος Σαρηγιαννίδης έκανε το 2-0.

44′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ταΐρη, εξ επαφής νικήθηκε από τον Ιωακειμίδη.

45′ ΓΚΟΛ! Σύγχυση στην άμυνα της Νάουσας, ο Κουκουλής βρέθηκε στο έδαφος και ο ρέφερι κ. Γρατσάνης έδωσε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μελίσσης ο οποίος δεν αστόχησε (2-1)

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα! Ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στον Μουσικάκη, ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Ράπτη, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

54′ Κίτρινη κάρτα στον Ταΐρη.

61′ ΓΚΟΛ! Ωραίος συνδυασμός στο ύψος της περιοχής του Μουρίκι με τον Λαμπριανίδη, ο τελευταίος με ωραίο μπάσιμο στην περιοχή και πλασέ, έκανε το 3-1.

69′ Πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Μουρίκι, δυνατό σουτ με το αριστερό, η μπάλα μόλις άουτ.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Μπέσα.

DSCN2096 DSCN2198

Συνθέσεις

Νάουσα: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης (62′ Συμπεθέρης), Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Καφές, Μουρίκι (89′ Πατατούκας), Ουέλινγκτον (75′ λ.τ. Βλαχοδήμος Α.)

Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, Κομπαλία, Μπέσας (84′ Γιαννακόπουλος), Ντινιώτης, Ταϊρης, Μετάι, Κοσμίδης, Φούκας (64′ Ξανθινίδης), Μελίσσης, Κουκουλής (64′ Τσιντογιάννης)

δείτε σε λίγο φωτορεπορτάζ και βίντεο με τα 4 γκολ της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected