Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (10ος όμιλος) Θύελλα Ραφήνας – Πυθαγόρας Κοντοκαίικων 3-0

thiella_zeugolatio6Μετά από νευρικό και αγχωτικό ξεκίνημα, η Θύελλα Ραφήνας όταν άρχισε να παίρνει μπρος δεν μπορούσε να τη σταματήσει ο Πυθαγόρας Σάμου. Έτσι επικράτησε με σχετική άνεση του αντιπάλου της και πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στην Γ΄Εθνική.

Έχει δέκα βαθμούς, ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι και ο τρίτος (Ζωφριά) έχει 4β. Συνεπώς στα επόμενα δύο ματς θέλει μόνο ένα πόντο! Μόνο αν κοιμηθείς ο Θεός χάνεται αυτή η άνοδος!

Στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα κι αυτό το απέδειξαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πέτρος Τσιγκούλης είχε την πολυτέλεια να κάνει νωρίς τις αλλαγές και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Οι Λιγνιτωρύχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και πανάξια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφιερώνοντας αυτή την επιτυχία στον αδικοχαμένο Αντιπρόεδρο της ομάδας τον Βαγγέλη Μήτση, ο οποίος είναι σίγουρο ότι έβλεπε την αγαπημένη του Θύελλα από ψηλά.

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ : Πάντος, Φύτρος, Στάφα, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης (67΄Γεωργιάδης), Ντεντέους, Βαζέχα (58΄Αθανασόπουλος), Ζέκιο (58΄Αράπης).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ : Μπακασέτας, Κονταράς, Μαστρογιάννης, Καραδήμος, Ιωαννίδης, Βαγιανός , Σαράντου, Τσεβάς (77΄Κουκουβλής), Κατσικάς, Καρσάς, Μάκρογλου (46΄Δελητζάνης).

irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected