Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (10ος όμιλος) Ζωφριά – ΑΟ Ζευγολατιού 1-3 (vid)

xtelikos-kipelou-1-680x365.jpg.pagespeed.ic.M04dwaosm8Μόλις έναν βαθμό, ίσως και κανέναν, μακριά από τη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο ΑΟ Ζευγολατιού, μετά τη μεγάλη του νίκη με 1-3 επί της Ζωφριάς.

Οι παίκτες του Τάκη Χριστόπουλου, μπήκαν πιο προσεκτικά στο ματς, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Ντεντέι, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ο ΑΟΖ άρχισε να ισορροπεί και να κλείνει τους χώρους στην άμυνά του.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο αποφασισμένοι και στο 64’ με κεφαλιά του Μυργιώτη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωστέρη, άνοιξαν το σκορ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ηλίας Γκολέμης, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, λίγα λεπτά νωρίτερα, λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και σημείωσε το 0-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι νταμπλούχοι Κορινθίας που είχαν την ψυχολογία στα ύψη, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 71’ έφτασαν και στο 0-3 και πάλι με τον Μάκη Μυργιώτη, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση.
Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 75’ με τον Παπάζογλου στο τελικό 1-3, αποτέλεσμα που σχεδόν στέλνει τον ΑΟΖ στη Γ’ Εθνική, καθώς θα πρέπει να γίνουν εντυπωσιακά πράγματα, ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected