Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (13ος όμιλος) ΑΕ Λέρνας – Τσικλητήρας Πύλου 1-0 (photos+vid)

9563650c837402d3e96efc41734334d7_LΣπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα η Ένωση Λέρνας επι της ομάδας της Πύλου, ανταποδίδοντας έτσι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Πλέον η πρωταθλήτρια Αργολίδας έχει βάλει γερά θεμέλια για την διεκδίκηση μιας από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Αρκετά καλό παιχνίδι, με βάση την εποχή και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, το πέτυχε η Λέρνα και το κράτησε αν και είχε μια δύσκολη στιγμή κι απειλήθηκε με ισοφάριση.

Πολλές φάσεις δεν υπήρξαν, είδαμε περισσότερο παιχνίδι κέντρου, ισορροπημένο το πρώτο μέρος, στο δεύτερο η Λέρνα πάταγε καλύτερα πέτυχε και το πολύτιμο γκολ και μετά προσπάθησε να το κρατήσει, χωρίς όμως να δεχθεί και ιδιαίτερη πίεση, αφου ο Τσικλητήρας δεν έδειξε να έχει δυνάμεις να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Η αναγκαστική αλλαγή του Ζίου, έφερε τον Κιρβαλίτζε αριστερό μπακ, τον Ι.Διαμαντή δεξιό και τον Β.Κατσίρη έξω αριστερά.

Στο 7’ από δεξιά ο Διακουμής γύρισε για τον επερχόμενο Κυριαζόπουλο, αυτό ς μέσα από τη περιοχή σούταρε απευθείας λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 20’ ο Τσώνης έκλεψε στο κέντρο από τον Λαζάρου και μπήκε στη περιοχή από αριστερά, επιχείρησε άδύναμο διαγώνιο σουτ που δεν ανησύχησε τον Κατσαούνη.

Στο 30’ ο Καραγκούνης στριφογύρισε μέσα στη περιοχή, δεν μπόρεσε να σουτάρει, κατάφερε όμως να περάσει κάθετα για τον Αντωνιάδη, αυτός με μέτωπο τον Μίτζηρα σούταρε βιαστικά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ κόρνερ από αριστερά,  ο Γιάννος, την κεφαλιά ο Λαζάρου, εκτός θέσης ο Μίτζηρας, πριν την γραμμή απέκρουσε ο Ανταλής, η μπάλα στον Καραγκούνη, αυτός κλείσθηκε και τελικά δεν μπόρεσε να σουτάρει από πλάγια.

Στο 56’ π Δούνιας στην αντεπίθεση, επιχείρησε τη σέντρα, ο Ν.Κατσίρης έβαλε το πόδι, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και τελικά πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 60’ από αριστερά ο Τσάτσος σέντραρε, ο Γραμματικόπουλος δεν βρήκε καλά τη μπάλα που συνέχισε τη πορεία της για τον Διακουμή, ο Κιρβαλίτζε πρόλαβε και κόντραρε, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 62’ συνδυασμός Β.Κατσίρη, Γιάννου, ο δεύτερος έμπαινε κάθετα αλλά ανατράπηκε, ο διαιτητής δεν εδωσε το φάουλ.

Στο 64’ ο Ι.Διαμαντής προχώρησε από δεξιά και γύρισε για το πρώτο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Κοσμάς και βρήκε τη μπάλα, ένας αμυντικός απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γιάννος από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 73’ από δεξια ο Νάτσης σούταρε διαγώνια, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα χέρια του Κατσαούνη.

Στο 83’ δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ από αριστερά ο Σαρρής η μπάλα πέρασε από όλους για το πίσω δοκάρι, δεν πρόλαβε μόλις ο Λαζάρου.

Στο 84’ προσπάθεια από αριστερά και σέντρα του Νάτση, αυτός απέφυγε έναν αμυνόμενο αλλά σούταρε αδύναμα πάνω στον Κατσαούνη.

Στο 85’ μπροστινή μπαλιά και σουτ του Δούνια από τη γραμμή της περιοχής, υπο πίεση, η μπάλα    πάνω στον Κατσαούνη.

Στο 93’ από γέμισμα και κεφαλιά του Γραμματικόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Μπράτη, αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Συνθέσεις

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ : Κατσαούνης, Ζίου (48’ λ.τ. Β.Κατσίρης), Ι. Διαμαντής, Λαζάρου, Ν. Κατσίρης, Α. Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς (91’ Μπούρης), Γιάννος, Καραγκούνης (70’ Σαρρής).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ : Μίτζηρας- Δούνιας, Μπίζιος, Μπαστακός, Ανταλής- Κυριαζόπουλος, Χοτζάι (85’ Μπράτης), Τσάτσος (84’ Μικελάτος)- Διακουμής, Γραμματικόπουλος, Τσώνης (55’ Νάτσος).

περισσότερες φωτογραφίες στο sport.argonafplia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected