Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (14ος όμιλος) ΟΦ Ιεράπετρας – Άρης Περιβολίων 2-0

ofi-aris-rethymnoy-1-750x500Νικητής με 2-0 επί του Άρη Ρεθύμνου αναδείχθηκε στην Ιεράπετρα ο ΟΦΙ που τον βρίσκει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΟΑ.

Ο ΟΦΙ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 16′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ξαγοράρη. Ο Χρυσοφάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των Ρεθυμνιωτών έκανε ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά έκανε την πάσα προς τη μικρή περιοχή για τον Ξαγοράρη που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Από εκεί και μετά όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν δεν απέφεραν κάτι με το αποτέλεσμα να μένει ίδιο στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με το εύθραυστο 1-0 να παραμένει μέχρι τα τέλη του αγώνα. Λίγο πριν το τέλος το παιχνίδι πήρε “φωτιά” με τον ΟΦΙ να σκοράρει για δεύτερη φορά αλλά τον διαιτητή να βγάζει τρεις φορές την κόκκινη κάρτα. Η “αρχή” έγινε όταν ο Τοψιδέλης και ο Μπερνιδάκης συγκρούστηκαν με τον “άρχοντα” του αγώνα να στέλνει αμφότερους στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Χρυσοφάκη να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να ανατρέπεται από τον Καψαλάκη που είδε και αυτός με τη σειρά του την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος που ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τον ΟΦΙ να παίρνει τη νίκη αλλά και τις δύο ομάδες να φεύγουν “λαβωμένες” από το “Βουζουνεράκειο” λόγω των κόκκινων καρτών.

Συνθέσεις

ΟΦΙ: Μανουσάκης, Πηγιάκης, Δασκαλάκης (60′ Φρουζάκης), Μίγγας, Γ., Τζελέπης, Στάχτιαρης, Ξαγοράρης (70′ Φιλιππάκης), Χριστάκης, Τοψιδέλης, Κόλεφ (55′ Πετάση), Χρυσοφάκης

Άρης Ρεθύμνου: Βογιατζιδάκης, Πίργια, Μουλίτσας, Θεοδωρομανωλάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Γκούτζος, Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης, Βελονάκης

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected