Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Ποταμουδιών 0-1

Χωρίς τίτλοΤην δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα γνώρισε η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών, που παρέμεινε στην δεύτερη θέση αλλά έμπλεξε για τα καλά μετά το 1-2 του Ηρακλή Καβάλας που μπήκε γερά στο κόλπο της ανόδου στην Γ’ Εθνική δύο στροφές πριν από το τέλος.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, και ήταν η τελευταία εντός έδρας για την Δόξα Προσκυνητών, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν σε προσπάθειες των Τσέκου και Βάσκου, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Ηρακλή έδειχνε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι της και αφού απείλησε αρχικά σε προσπάθεια του Άγγου, κατάφερε με την συμπλήρωση 12′ λεπτών αγώνα να πάρει το προβάδισμα με δυνατό συρτό σουτ του Βαλαβανόπουλου. Στο 32′ χάθηκε η καλύτερη στιγμή για την Δόξα Προσκυνητών όμως το σουτ του Βιόπουλου δεν βρήκε στόχο, όπως και το σουτ του Βάσκου λίγο αργότερα.

Τα τελευταία 10′ λεπτά του πρώτου μέρους όπως και σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο μέρος ήταν πολύ κακά από πλευράς θεάματος, καθώς καμία από την μία οι γηπεδούχοι έδειχναν πολύ κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια μην μπορώντας να πιέσουν τους Καβαλιώτες που έμοιαζαν να είχαν βολευτεί με το υπέρ τους αποτέλεσμα και με αμυντική τακτική διαφύλαξαν το «χρυσό» τέρμα του Βαλαβανόπουλου που τους χάρισε το πρώτο τρίποντο στα μπαράζ και τους έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης έχοντας τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου με ΑΕ Διδυμοτείχου και Ορφέα Ξάνθης στην Καβάλα και το «Βερούλειο».

Αντιθέτως η Δόξα Προσκυνητών μπορεί μετά από 4 αγωνιστικές να παραμένει στην δεύτερη θέση με 6 βαθμούς, δύο περισσότερους από ΑΕΔ και Ηρακλή Καβάλας, όμως το γεγονός πως έχει μπροστά της δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ορφέα στην Ξάνθη και την ΑΕΔ στο Διδυμότειχο δυσχεραίνουν αρκετά τις ελπίδες της ομάδας του Γιάννη Κλειτσιώτη.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Δημήτρης Μαλούτας, με βοηθούς τους Κελεσίδη και Χρυσάνη της ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Βλαδημιρίδης, Ραμαντάνης (70΄ Κούδερης), Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Κίτσος, Τρίχας (60΄ Σταμάτης), Γεμενετζής (78΄ Βασιλακάκης), Τσέκος, Βάσκος, Κλής, Βιόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Στ. Ιγνατιάδης): Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Σιαματάς (86΄ Χρυσαλίδης), Προβατίδης, Χατζηκυριακού (73΄ Ντομή), Σπυρίδης, Βαλαβανόπουλος, Τσότρας (67΄ Γκέγκα), Άγγος.

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected