Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (2ος όμιλος) Δόξα Πετρούσας – Απόλλων Παραλιμνίου 1-3

paralimnio-22343Γρήγορη επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Καρδίας, νίκησε εύκολα στην Πετρούσα την τοπική Δόξα με 3-1.

Πλέον η άνοδος βρίσκεται στα… πόδια του, καθώς με νίκη την επόμενη αγωνιστική στον «τελικό» κόντρα στον Μακεδονικό θα πανηγυρίσει την συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική της επόμενης αγωνιστική περιόδου, ασχέτως το τι θα γίνει στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Κουζουτζίδη είχε ένα εύκολο απόγευμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Δόξα δεν πάλεψε, καθώς από την αρχή του αγώνα πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να ανοίξει γρήγορα το σκορ με τον Κωνσταντινίδη. Στο 16΄ ο Τσουλχάς εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο “γιατρός” δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37’ ο Τσουλχάς με ωραία κεφαλιά και μετά από ωραία σέντρα του Κοσμίδη διπλασίασε τα γκολ για τον Απόλλωνα δίνοντας του σκορ… ασφαλείας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κερασίδη, που κέρδισε ο Γεωργιάδης από τον Τσουλχά και μπήκαν και πάλι στο ματς, χωρίς ωστόσο να γίνουν απειλητικοί στη συνέχεια του αγώνα.

Στο 63’ οι Σερραίοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ όμως το φάουλ του Τσουλχά σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση το πέτυχε με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση αιφνιδιάζοντας τον Στόϊκό και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ (Χ. Τσιακίρης): Στόϊκος, Ξενίδης, Α. Ασλανίδης (76′ Άρμεν), Γιαννίκης, Τσαντάς, Παπαδόπουλος, Κύρτσης, Καραγιαννίδης, Γεωργιάδης, Κερασίδης (86′ Γάιδας), Ζεδαμάνης (67′ Μ. Ασλανίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  (Ν. Κουσουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Κ. Τριανταφύλλου (67′ λ.τ. Βουδουρίδης), Τσουλχάς (72′ Λ. Ρούμπος), Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης (86′ Θεοχάρης), Γ. Ρούμπος, Ζάγκας

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected