Κατηγορίες
Γενικά

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (4ος όμιλος) AΕ Ποντίων Βατολάκκου – Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 2-1 (photos)

ΑΕΠ-Μ. ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ001013

Ψυχωμένη, άρτια οργανωμένη και αποφασισμένη για τη νίκη η Α.Ε.Π., επικράτησε επί του Μ. Αγ. Παντελεήμωνα στο γήπεδο Βατολάκκου και βάζει πλέον θεμέλια για την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, άνοιξαν από νωρίς το σκορ, απέναντι στο Μακεδονικό που ανέβασε την απόδοση του μετά το ημίωρο, πίεσε για την ισοφάριση με όπλο του τον Ρωμαίο, αλλά βρήκε απέναντί του, έναν Αλεξίου, που ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και πάλι τους φιλοξενούμενους και στο 64’ το γκολ του Χαραλαμπίδη που έκανε το 2-0, έδειχνε να σφραγίζει τη νίκη.

Ωστόσο, ο Μακεδονικός στάθηκε άτυχος στο 74’, όταν το πέναλτι του Μαρκόπουλου δεν έγινε γκολ. Το γκολ του  Ρωμαίου ήρθε στις καθυστερήσεις για να μειώσει σε 2-1, ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί χρυσό για το Μακεδονικό σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Συνθέσεις

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ : Αλεξίου, Μπιζιώτας, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου Αγ. (90’ Μελισσινός), Ιωαννίδης, Λάλλος Π. (92′ Κατσαντώνης), Λάλλος Θ., Γραβάνης (80’ Ασλανίδης)

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα : Μπερμπερίδης, Χαμαλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Γιορετσίδης, Αθανασιάδης Κ., Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Μπατμάς, Ντιμόφσκι (85’ Κακασούλης), Αθανασιάδης Σ., Μαρκόπουλος, Ρωμαίος.

περισσότερες φωτογραφίες στο vatolakkiotis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected