Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (5ος όμιλος) Δόξα Γαρδικίου – Αστέρας Πετριτή 1-0 (vid)

Rd8vylTΗ Δόξα Γαρδικίου παρέμεινε μέσα στο κόλπο της ανόδου, αφού νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Πετριτή κι έβαλε φωτιά στον 5ο όμιλο.

Το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να το κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, αφού υπήρχαν καλές στιγμές εκατέρωθεν και γενικά έγινε ένα μοιρασμένο ματς. Το Γαρδίκι όμως ευτύχησε να σημειώσει εκείνο τέρμα. Το χρυσό γκολ για τους ασπρόμαυρους πέτυχε ο Σάκης Γκέκας στο 83′, περνώντας με πλασέ τη μπάλα πάνω από τον Ριγανά.Στο α΄μέρος δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο. Ο Τσουγγάρης είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 8′, ο Αλ.Λάμπρου είχε καλό σουτ που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ριγανάς στο 13′, ενώ στο 45′ ο Πρ.Πάγκαλης παραλίγο να παραβιάσει την εστία της ομάδας του, με την κεφαλιά του να περνά δίπλα από το δοκάρι του τέρματος του Αστέρα.

Μοναδική πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους από τον Χρ. Γεωργοπάλη στο 30′, με τον Ντόστα να σταματά το κοντινό σουτ του. Πρ.Πάγκαλης και Γκέκας έχασαν καλές ευκαιρίες μέσα στο δίλεπτο 53′-54′ ενώ στο επόμενο διάστημα δεν είχαμε αξιομνημόνευτες φάσεις, έως το γκολ του 83′. Το Γαρδίκι θα μπορούσε να πετύχει και το 2-0 όταν οι κερκυραίοι ανοίχτηκαν στα τελευταία λεπτά αλλά ο Ριγανάς στο 90′ είπε “στοπ” σε τετ-α-τετ του Ζήση.

Συνθέσεις

Δόξα Γαρδικίου (Παππάς): Ντόστας, Λάμπρου Δ., Μπουρνάς, Γέκας, Μηνάς, Τσίρης, Ζήσης (94′ Βάσιος) , Γεωργάκης, Κώστας (68′ Παππάς), Λάμπτου Αλ., Τσουγγάρης

Αστέρας Πετριτή (Ξάνθης): Ριγανάς, Λιούμπας, Λέσσης, Πολύζος, Πάγκαλης Α., Στούπας Σπ.,  Γεωργοπάλης Ν, Ασπιώτης, Γούναρης (80′ Γράντος), Γεωργοπάλης Χρ, Πάγκαλης Πρ. (67′ Στούπας Δ.)

thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected