Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (8ος όμιλος) Ναυπακτιακός Αστέρας – Αστέρας Ιτέας 2-0

IMG_6260Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε με 2 – 0 τον Αστέρα Ιτέας για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στη Γ΄ Εθνική.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου θέλει το “τρίποντο” μέσα στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη για να μπει στη δυάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, οι δύο “χρυσές” αλλαγές του Δημήτρη Θεοδοσίου έκριναν τη νίκη. Ο Θανάσης Καμμένος πέρασε στον αγώνα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και σε 30 δευτερόλεπτα με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 58΄ ο Κώστας Ψυχογιός τρία λεπτά μετά την είσοδό του με πλασέ έκανε το 2 – 0 και απλοποίησε τα πράγματα. Στη συνέχεια ο Ναυπακτιακός είχε τις ευκαιρίες να αυξήσει κι άλλο το σκορ, όμως το 2 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα

15΄ Ο Χαρδαλούπας από πλάγια βγαίνει τετ α τετ με τον Ανδρεόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού βγήκε και έδιωξε.
16΄ Πάσα του Καραγιάννη στον Ανδριτσόπουλο που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.
41΄ Μακρινό σουτ του Καζανά έφυγε ψηλά άουτ.
45+1΄ Φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων με το Μιχαλόπουλο να “στρώνει” στο Θεοχάρη που έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.
46΄ Γκολ. Ο Καμμένος με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
50΄ Πάσα του Καρδαρά στον Άντι Τοπούζι που σούταρε και απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
51΄ Σουτ του Καραγιάννη πέρασε άουτ.
58΄ Γκολ. Πάσα του Καζανά στον Ψυχογιό που με πλασέ κάνει το 2 – 0.
70΄ Σουτ του Πιστιόλη έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστο.
71΄ Κόρνερ του Μιχαλόπουλου κεφαλιά του Φλέγκα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
81΄ Σέντρα του Τοπούζι προβολή του Χαρδαλούπα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
87΄ Σέντρα του Καζανά κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Κρίστο.
92΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έφυγε άουτ.

Συνθέσεις

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Ανδρεόπουλος, Δημόπουλος, Καζανάς, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός (46΄ Καμμένος), Καραγιάννης (55΄ Ψυχογιός), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος (61΄ Αδραχτάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : Κρίστο, Λίπο, Βήχος, Μαυροφρύδης, Αλολλάρι, Κοντογιώργος, Τοπούζι Α., Κουρελής (44΄ λ.τ. Παπαγεωργίου), Χαρδαλούπας, Καρδαράς (65΄ Σγουρός), Δαμιανός (73΄ Τοπούζι Μ.).

olatagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected