Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (9ος όμιλος) Άγιος Ιερόθεος – Αετός Κορυδαλλού 0-0

bc235e3b996fb45b401bdb50827df5a7_L

Ισόπαλο το ματς στον Άγιο Ιερόθεο, ένα αποτέλεσμα που ίσως δώσει την άνοδο στους γηπεδούχους μετά τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στο ματς Αιγάλεω – Προοδευτική και τη διαφαινόμενη τιμωρία (τουλάχιστον) των γηπεδούχων

 

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο Άγιος βρήκε απέναντι του μια καλύτερη ομάδα από το Αιγάλεω. Ο Αετός έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και αποδείχθηκε τελικά πόσο σπουδαία ήταν η νίκη του Αγίου Ιεροθέου την πρώτη αγωνιστική μέσα στο ΔΑΚ Κορυδαλλού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Αυτή η νίκη είχε μεγάλη αξία.

Τα παιδιά του Αγίου προσπάθησαν. Τα έδωσαν όλα. Δεν τους «βγήκαν» οι φάσεις, δεν τους πήγε το παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ακυρώσουμε την προσπάθεια τους, ούτε την συνολική προσπάθεια που γίνεται όλη τη χρονιά. Θαύματα και μαγικές επινοήσεις δεν πρέπει να περιμένουμε. Προσπάθεια υπήρχε, διάθεση υπήρχε αλλά η κούραση σε τούτο το επίπεδο από τα συνεχή παιχνίδια κάνει το σώμα να μην ακούει το μυαλό.

Δίκαιη η ισοπαλία και ας είχε στο τέλος ο Άγιος δύο δοκάρι ( το ένα διπλό) για να πάρει τη νίκη και να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους που έδωσαν πάλι βροντερό παρών στο γήπεδο και τον στήριξαν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχεδόν καθόλου φάσεις. Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Καφαλίδη αλλά το γεγονός αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του ματς. Η κατοχή της μπάλας ανήκει μεν στον Άγιο αλλά μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο. Ο Ισίδωρος Σταυριανός με τις κινήσεις από τον πάγκο προσπάθησε να δώσει ώθηση, μάλιστα ένα σουτ του Κυριαζή στο 70’ ήταν η πρώτη καλή ενέργεια που σήκωσε τον κόσμο από τη θέση του για να έρθει το τελευταίο πεντάλεπτο όπου η πίεση του Αγίου ήταν αφόρητη αλλά εκεί δεν τον ήθελε η μπάλα.

Έτσι στο  90΄με κεφαλιά ο Καλογερής είχε δοκάρι και  στο 92΄ από κεφαλιά του Μπερτσιά η μπάλα χτύπησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι. Καλύτερος από τον Άγιο ο Κακλαμάνος με τις πιο πολλές δυνάμεις, βοήθησε ο Κούντου με τον κίνδυνο μιας δεύτερης κίτρινης να ελλοχεύει και σωστά έγινε αλλαγή, καλός πάλι ο Καλογερής, μαζί με τον έτερο του ήμισυ τον Μπιρμπίλι, ημιτελείς προσπάθειες από τον Πανούση ένα παίκτη με μεγάλες δυνατότητες.

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κούντου (60’ Νταουτάι), Μπερτσιάς, Καραμέρης,  Χίσο (68’ Κυριαζής), Νιζάμης (56’ Κουμπούλης), Πανούσης.

ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Σύρμας, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Κράσι, Μούτσα, Δρυμούσης. Έπαιξαν και οι Τσακίρης, Μπαμπουλάκης, Τουλουβασίλης.

peristerisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected