Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σήμερα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

DSCN9491

Καθοριστική κρίνεται κατά πολλούς η σημερινή Γενική Συνέλευση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Η διοίκηση της ομάδας, διά της προέδρου κ. Εύας Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου, εξέδωσε προσκλητήριο κάλεσμα για σήμερα στις 20.30 στην Κοινότητα Τρικάλων, όπου εκτός του απολογισμού της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα εκλεχθεί η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsUp, όλα συγκλίνουν στη δημιουργία νέας τάξης πραγμάτων στους “πράσινους”, με την αποχώρηση της προέδρου αλλά και του συζύγου της Νίκου Σαλτουρίδη, ο οποίος συμπληρώνει μια…ζωή ολόκληρη στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Ο ίδιος άλλωστε και δημόσια, έχει ανακοινώσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει, έχοντας ολοκληρώσει κατά τον ίδιο το έργο (και κατά γενική ομολογία) το οποίο είχε επιτελέσει.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει ήδη ετοιμαστεί η αντίστοιχη πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης από συγκεκριμένο σχήμα, οι άνθρωποι του οποίου έχουν διατελέσει και στο παρελθόν σε αντίστοιχα πόστα και έχουν (σαφώς) την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν λίγο στο facebook :

“Σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα γίνει σήμερα Παρασκευή 27 Μαϊου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Τρικάλων, με θέματα:

1) Διοικητικός, αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης για την τετραετία 2012 – 2016.

2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η παρουσία των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο,την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα.”

Η Πρόεδρος

Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Εύα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected