Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Αλμωπός VS Νάουσα για μια θέση στον…ήλιο!

DSCN2101

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ στη Γ Εθνική και το ματς που κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, είναι αυτό στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Ο τοπικός Αλμωπός υποδέχεται την Κυριακή 29/5 στις 17.00 τον ΦΑΣ Νάουσα, δύο ομάδες που προπορεύονται στον 3ο όμιλο με 8 βαθμούς και το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό, την άνοδο.

Για τους φιλοξενούμενους, τα πράγματα είναι σαφώς ξεκάθαρα καθώς με νίκη πανηγυρίζουν από αύριο την επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από δύο χρόνια, καθώς ακόμη και με ήττα την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα το 2×2 του Στρατωνίου στα εναπομείναντα παιχνίδια, υπερτερούν σε ισοβαθμία στα μεταξύ τους ματς (0-0, 3-1)

Από την άλλη πλευρά, ο Αλμωπός θέλει από δύο έως τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αν επικρατήσει αύριο της Νάουσας, θέλει μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με το Στρατώνι (και πάλι εντός έδρας) ενώ με ισοπαλία (προϋπόθεση βεβαίως να νικήσει το Στρατώνι τους ουραγούς από το Πάικο) θα χρειάζεται και πάλι έναν βαθμό για να κατακτήσει τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Αν όμως η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ηττηθεί, θα ισοβαθμήσει με το Στρατώνι στους 8 βαθμούς και θα θέλει μόνο νίκη για να ανέβει κατηγορία. Στην ισοπαλία με τους Χαλκιδικώτες, θα ακολουθήσει αγώνας μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Να σημειώσουμε πως εκτός του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που χάνει οριστικά τα μπαράζ λόγω της επέμβασης στον αχίλλειο τένοντα, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τους δύο προπονητές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στα μπαράζ :

Αλμωπός Αριδαίας – ΦΑΣ Νάουσα

Στρατώνι – Πάικο Γουμένισσας

Βαθμολογία

Αλμωπός Αριδαίας  8-1, 8

ΦΑΣ Νάουσα  6-1, 8

Στρατώνι  4-4, 5

Πάικο 0-12, 0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected