Κατηγορίες
Basket

Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί η ομάδα παλαιμάχων της Βέροιας!

DSC05869Μια νίκη και μια ήττα ο σημερινός απολογισμός για την ομάδα της Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων μπάσκετ.

Η Βέροια ξεκίνησε πολύ δυνατά απέναντι στο θεωρητικό φαβορί Λάρισα, σε παιχνίδι 20 λεπτών και επικράτησε με διαφορά 15 πόντων, έχοντας εκπληκτική ευστοχία.

Ο Τυριακίδης ακόμη μια φορά σκόραρε αδιακρίτως, παρέα με τους Τσακίρη και Κοτζάμπαση και συμπαραστάτες τους Γεωργόπουλο, Κλωναρά, Κασάπη και Εμμανουηλίδη. Λόγω του ιδιαίτερου συστήματος διεξαγωγής του τουρνουά σε μόλις ένα τριήμερο, η ομάδα της Βέροιας έπρεπε να περιμένει να τελειώσει το δεύτερο εικοσάλεπτο της Λάρισας με αντίπαλο τη Χίο, το οποίο βρήκε νικητή τη Χίο, η οποία είχε πιο ξεκούραστους παίκτες.

Η ανάπαυλα της περίπου μιας ώρας βρήκε τους Βεροιώτες “κρύους” να προσπαθούν να ανασυντάξουν δυνάμεις και τους Χιώτες να παίζουν ζεστοί και πιο έτοιμοι. Παρά το αρχικό μούδιασμα, η ομάδα ψαλίδισε τη διαφορά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο κρίσιμο σημείο όμως έχασε με τραυματισμό τα δύο πρώτα “βιολιά” της, Τυριακίδη και Κοτζάμπαση και παρά την ηρωική προσπάθεια των υπολοίπων, η Χίος με κάποια εντυπωσιακά τρίποντα κατάφερε να επικρατήσει και να φτάσει στον αυριανό τελικό.

Η ομάδα της Βέροιας έτσι θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό με τη Δράμα.

Βέροια – Λάρισα 48-33

Μπογδαμπεΐδης, Εμμανουηλίδης, Γεωργόπουλος, Τσακίρης 12, Τυριακίδης 14, Κλωναράς 2, Κοτζάμπασης 20, Καραθανάσης, Ιωαννίδης, Αχτσής, Κασάπης

Βέροια – Χίος  42-45

Μπογδαμπεΐδης, Εμμανουηλίδης 2, Γεωργόπουλος 6, Τσακίρης 5, Τυριακίδης 17, Κλωναράς 3, Κοτζάμπασης 9, Καραθανάσης, Ιωαννίδης, Αχτσής, Κασάπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected