Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (13ος όμιλος) “Μεθυσμένη πολιτεία” η Πύλος (photos+vid)

8eefdc977d6139dc36c71211e30239f4_LΜεγαλειώδη, νίκη μπροστά σε 1000 και πλέον Μεσσήνιους φιλάθλους πέτυχε ο Τσικλητήρας  το απόγευμα  της Κυριακής 29 Μαΐου στη Πύλο επί της Δόξας Μεγαλόπολης με σκορ 3-0 σφραγίζοντας παράλληλα το ένα από τα δυο εισιτήρια  ανόδου στη Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος οι “κυανέρυθροι” του Α.Ο Πύλου επικράτησαν κατά κράτος της αρκαδικής ομάδας και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 την ίδια ώρα του ουραγού Ολυμπιακού Γυθείου με την Α.Ε. Λέρνας η Μεσσηνιακή ομάδα, μια αγωνιστική πριν κλείσει η αυλαία του 13ου ομίλου εξασφάλισε τη άνοδο, υπό τις επευφημίες των εκατοντάδων ένθερμων οπαδών της που είχαν δημιουργήσει το αδιαχώρητο στο δημοτικό γήπεδο.

Το σφύριγμα της λήξης από το Κορίνθιο ρέφερι Ρούτση βρήκε τους νικητές, παίκτες, τεχνική ηγεσία διοίκηση και φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα, ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης ο ομόλογός του του Τσικλητήρα Τάσος Καραλής (σ.σ. ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του και τους επαγγελματίες της περιοχής, έβαλαν βαθιά το Χέρι στη τσέπη ώστε  να πετύχει ο Τσικλητήρας το μεγάλο άθλο της ανόδου στη Γ΄Εθνική. Επίσης, το γλέντι θα συνεχιστεί στη πλατεία της όμορης κωμόπολης ενώ Πύλος θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το 1-0 για τους “κυανέρυθρους” του Τσικλητήρα πέτυχε στο 32ο λεπτό ο 26χρονος έμπειρος άσος Θύμιος  Νάτσης, στο 40ο λεπτό ο Άγγελος Μπίζος πέτυχε το 2-0 για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας υπό τις θερμές επευφημίες των εκατοντάδων οπαδών τους, και το χορό των τερμάτων έκλεισε ο Σωτήρης Τσάτσος στο 75ο λεπτό του αγώνα, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

“ΜΑΧΗ” ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ: Στο μεταξύ το 2ο εισιτήριο ανόδου στη Γ΄Εθνική θα κριθει την Κυριακή 05/06 στις 17:00 στο γήπεδο Κιβερίου ανάμεσα στην Α.Ε. Λέρνας και τη Δόξα Μεγαλόπολης και εφόσον το ματς λήξει ισόπαλο θα δώσουν αγώνα μπαράζ σε ημερομησνία και γήπεδο που θα ορίσει η επιτροπή πρωταθλήαμτος της ΕΠΟ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ρεσιτάλ διαιτησίας έδωσε ο Κορίνθιος ρέφερι Ρούτσης, σωστοί στις υποδείξεις τους οι βοηθοί του Μπέτσογλου και Γκότσης, ενώ την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Νάνος, Νίκος Λυμπερόποιυλος και Παναγιωτόπουλος για τους Αρκάδες και για τους  νικητές οι Νάτσης, Μπαστακός και Τσώνης.

Υπέρτεροι από τον ΑΟ Πύλου οι Γραμματικόπουλος, Δούνιας και Νάτσης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ενώ οι Αρκάδες δεν ξέφυγαν απο τη μετριότητα, καθώς οι παίκτες του Τσικλητήρα με 12ο παίκτη το κόσμο  τους βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και νίκησαν δίκαια με το ευρύ σκορ 3-0.

Συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ Α.Ο. ΠΥΛΟΥ : Μίντζηρας, Νάτσης (77΄Μουράτης), Μπίζος, Ανταλής, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Τσώνης (59΄Δούνιας), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Διακουμής (80΄Σίνος.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ : Δημητρέλης, Κοσκολός (46΄Μοσχίδης,  Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας (73΄Πέππα), Στρέμπας, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός (62΄Τζιαννής), Νάνος, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

sportstonoto.gr

eb7ee9a25f6d43e4a854e858043e4bdd_L

Δεν κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής 29/05  η Ένωση Λέρνας να πάρει το διπλό μέσα στο Γύθειο και κόλλησε στο ισόπαλο 1-1!

Τώρα θα παίξει την Κυριακή 04/06 στις 17:00  την δεύτερη θέση του 13ου ομίλου καθώς ο Τσικλητήρας Πύλου νίκησε την ίδια ώρα στην έδρα του τη Δόξα Μεγαλόπολης με σκορ 3-0 και εξασφάλισε το ένα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την Ένωση να προσπαθεί με κατοχή μπάλας και πιέζοντας ψηλά να ελέγξει το ρυθμό, ενώ ο Ολυμπιακός με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα του Κατσίκα να βρεί τον Μ. Σούκουλη και Τζανετάκο.

Με την Λέρνα να χάνει δυο τετ α τετ, πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, αλλά το Γύθειο να πάει με υπέρ του γκολ στα αποδυτήρια. Στο 13’ σέντρα από αριστερά του Σαρρή πέρασε από Κοσμά και Β. Κατσίρης και ο επερχόμενος Καρνιάτης παραχώρησε κόρνερ.

Στο 15’ γρήγορη επίθεση από τον Καρνιάτη από αριστερά και κόψιμο στο σημείο του πέναλτι για τον Τζανετάκο, κόντραρε το σουτ του ο Κιρβαλίζτε και η μπάλα απομακρύνθηκε. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε κι ακολούθησε παιχνίδι κέντρου, με αρκετές διεκδικήσεις και μονομαχίες.

Στο 19’ μπροστινή μπαλιά από τον Κοσμά για τον Β.Κατσίρη, αυτός από δεξιά επιχείρησε απευθείας σουτ, η μπάλα αρκετά έξω. Στο 20’ από δεξιά ο Διαμαντής για τον Κοσμά, αυτός απευθείας το σουτ που βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Το κτύπησε ο Σαρρής από δεξιά, ο Κοσμάς έπιασε τη κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής αλλά έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 24’ όταν ο Κοσμάς έκλεψε από τον Σούκουλη και με κάθετη βρήκε μόνο τον Σαρρή στο σημείο του πέναλτι, αυτός όμως στη κίνηση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καβαλιώτη. Νέα ευκαιρία στο 27’ κόρνερ από τον Σαρρή, ο Κοσμάς από το πρώτο δοκάρι με το κεφάλι σήκωσε προς τα πίσω για τον Αντωνιάδη, αυτός από το σημείο του πέναλτι, με το αριστερό πλάσαρε απευθείας, πολύ πάνω από τα δοκάρια Κι όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 32’ ένα φοβερό σουτ του Γ.Σουκούλη έξω από τη περιοχή από μεσα αριστερά, στο απέναντι «γάμα» του Κατσαούνη και το 1-0.

Στο 47’  φάση διαρκείας μεσα στη περιοχή του Γυθείου, ο Αντωνιάδης που απέναντι στον Καβαλιώτη από τη γραμμή της μικρής περιοχής, γύρισε για τον Σαρρή που από την άλλη πλευρά αυτός, πέταξε τη μπάλα έξω.Η Ένωση προσπάθησε να πιέσει ψηλά και πάλι, με τους Καραγκούνη, Κοσμά στα πλάγια της επίθεσης και τον Β.Κατσίρη σέντερ φορ.

Και έχοντας ανεβασμένο τον Αντωνιάδη κοντά στους επιθετικούς.Στο 65’ το 1-1. Σέντρα από αριστερά του Καραγκούνη η μπάλα πέρασε στην απέναντι πλευρά, ήρθε στην πλάτη των αμυντικών ο Α.Διαμαντής, που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβαλιώτη. Στο 71’ από μπροστινή μπαλιά από πλάγια δεξιά ο Κοσμάς έπιασε στην κίνηση το σουτ, πάνω στον τερματοφύλακα.Στο 80’ αντεπίθεση με τον Καμπουρελάκο από αριστερά, αλλά το διαγώνιο σουτ του πέρασε έξω από την εστία του Κατσαούνη.

Στο 86’ φοβερή αντεπίθεση ο Καρνιάτης βρέθηκε τετ α τετ μέσα στη περιοχή και σούταρε, ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Κατσαούνη. Στο 87’ σέντρα του Γιάννου, απευθείας σουτ του Καραγκούνη έξω.Συνεχή γεμίσματα, ο Καραγκούνης στο 91’ άφησε πίσω για τον Γάτσιο, αυτός όμως κόλλησε οσο χρειάσθηκε για να προλάβει ένας αμυντικός να διώξει σε πλάγιο.         Στο 94’ σεντρα του Καραγκούνη, την κεφαλιά ο Β.Κατσίρης η μπάλα έξω.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ : Καβαλιώτης, Μ.Σουκούλη, Πατσάκος, Κατσίκας, Καρνιάτης, Σ.Λιγνός, Νάκος, Κουτράκος, Δ.Λιγνός, Τζανετάκος, Γκ.Σουκούλη (65’ Καμπουρελάκος)

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ : Κατσαούνης, Γ. Διαμαντής (74’ Μπούρης), Λαζάρου, Ν.Κατσίρης, Κιρβαλίτζε, Αν.Διαμαντής, Αντωνιάδης, Γιάννος, Σαρρής (46’ Καραγκούνης), Κοσμάς (84’ Γάτσιος), Β.Κατσίρης.

 sports.argonaufplia.gr 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected