Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) Μετά τον Απόλλων Λάρισας και ο Διαγόρας Σεβαστής στη Γ Εθνική! Χατ-τρικ ο Μπενίσκος! (photos+vid)

DSC_0574Πανηγυρίζει την άνοδο του στη Γ΄Εθνική ο Διαγόρας Σεβαστής που κέρδισε εύκολα τον ΑΟ Σελλάνων στην Κατερίνη με και από σήμερα είναι στην επόμενη κατηγορία μαζί με 4-0 τον Απόλλωνα Λάρισας από τον 6ο όμιλο των πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ.

Ο εκπληκτικός για μια ακόμη φορά Μίμης Μπενίσκος έβαλε τη σφραγίδα του και σε αυτή τη νίκη των γηπεδούχων πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτο σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά και με κεφαλιά ο Μπενίσκος το 1-0 για τον Διαγόρα.

Στο 13΄ο Διαγόρας θα διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν σε σέντρα του Λαγδάρη απο αριστερά και ο Μπενίσκος ξαναχτυπά με δυνατό πλασέ στην κίνηση και βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με δυο γκολ διαφορά!

Ο ίδιος παίκτης λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο θα πετύχει χατ-τρικ. Μετά απο ωραία μακρινή μπαλιά του Αποστολίδη στο 29΄,ο υψηλόσωμος επιθετικός του Διαγόρα κάνει το 3-0 και καθαρίζει απο νωρίς το παιχνίδι!

Με αυτό το σκορ και χωρίς να μπορεί σε καμία περίπτωση να φαίνεται ικανή να αντιδράσει η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καρδίτσας, μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Καλό σουτ του Τζιόλα από πλάγια αριστερά, έβγαλε ο Σακελλαρίδης στο 47΄.

Ο Μανασής στο 52΄βγήκε απέναντι στο Σακελλαρίδη και σούταρε για να βγάλει και πάλι ο τερματοφύλακας του Διαγόρα σε κόρνερ.

Στο 57΄ φοβερό σουτ του Καλουσίδη έξω από την περιοχή, θα βγάλει δύσκολα ο Θεολόγης και ο επερχόμενος Σαμανίδης θα κάνει το 4-0.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Διονύσης Τοκατλίδης): Σακελλαρίδης, Παπαδόπουλος, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Αποστολίδης, Τσιώμης, Χρυσόπουλος (54΄Σαμανίδης), Καλουσίδης, Μπενίσκος (65΄Μαυρίδης), Ποτουρίδης (76΄Εφραιμίδης), Ταρασιάδης

ΑΟ Σελλάνων (Χρήστος Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Μάτας, Φιλιπούλης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Ρέψης, Τζιόλας (65΄Παπαδημητρίου), Δανιήλ, Κακαΐτσας, Χαρβαλιάς, Μανασής

pieriasport.blogspot.gr

περισσότερες φωτογραφίες στο diagorassevastis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected