Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (9ος όμιλος) Μεγάλες στιγμές για τον Άγιο Ιερόθεο!

Χωρίς τίτλο

Στην Γ΄ Εθνική της νέας χρονιάς, θα αγωνίζεται ο Άγιο Ιερόθεος οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) εκτός έδρας με την Προοδευτική, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 9ου ομίλου των αγώνων μπαράζ.

Την άνοδο του για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Άγιος Ιερόθεος, ο οποίος με τον βαθμό που πήρε στην έδρα της Προοδευτικής ξέφυγε από το Αιγάλεω μια αγωνιστική πριν το φινάλε της διαδικασίας των αγώνων ανόδου. Στα του αγώνα η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο ματς από την Προοδευτική, και μόλις στο 11΄ έφτασε κοντά στο γκολ, οι αμυντικοί όμως των «βυσσινί» πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τον Μπερτσιά προτού αυτός γίνει απειλητικός για την εστία του Τράκα.

Η φάση αυτή αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 35΄ είχαν την πρώτη τους φάση στο ματς με το σουτ του Ατματσίδη να καταλήγει άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε μετά από σέντρα του Κουσουρή να γίνει επικίνδυνος για τα καρέ του Ρουμπή. Στο 38΄ η ομάδα του Περιστερίου έφτασε ακόμα μια φορά κοντά στο γκολ, ο Κουσουρής όμως ήταν αυτός που απομάκρυνε με το κεφάλι την τελευταία στιγμή την σέντρα του Αλιμπά, προτού ο Μπερτσιάς γίνει επικίνδυνος για την εστία της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ύπαρξη ελάχιστων φάσεων στο παιχνίδι.Στο 80΄ σουτ του Καραμέρη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τράκα, ενώ λίγο αργότερα η σέντρα – σουτ που επιχείρησε ο Ατματσίδης δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε καθώς κατέληξε άουτ, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Βασίλης Σπάθας): Τράκας, Κουσουρής, Μύρκος (72΄Ξυγκάκης), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπελέρης (66΄Τσίτσης), Τσάγκαρης, Γιακούπι (74΄Μαναριώτης), Σαμαράς, Τζανέτος, Ατματσίδης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογέρης, Κούντου (46΄Γεωργίου), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Κυριαζής (62΄λ.τρ.Νιζάμης), Αλιμπάς, Πανούσης (75΄Αλεξίου).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected