Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Βαγγέλης Ντίσιος : “Το μη χείρον βέλτιστον!”

13332748_1556043414692132_2377936883103079634_nΔηλώσεις μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας, παραχώρησε ο Βαγγέλης Ντίσιος.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για ατυχία της ομάδας του αλλά και στο γεγονός πως τίποτα δεν αλλάζει στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών στο τελευταίο παιχνίδι με το Πάικο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Χαρά Ματεντζόγλου :

“Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και σημειώθηκαν και τα πέντε γκολ. Η σημερινή αναμέτρηση αποζημίωσε τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Δυστυχώς εμείς ατυχήσαμε στην τελευταία φάση και δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε τον νικητή. Από κει και πέρα όμως κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα μας με νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ουραγό ομάδα του Πάικου Γουμένισσας, θα είναι στην Γ Εθνική. Το μη χείρον βέλτιστον στην προκειμένη περίπτωση… Δεν επιτρέπονται τα λάθη που κάναμε σήμερα αλλά πρέπει να δικαιολογήσουμε τους παίκτες, γιατί μέσα σε 15 μέρες αγωνίστηκαν σε πέντε παιχνίδια και είναι λογικό να επέλθει η κούραση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected