Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανακοινώθηκε η αποστολής της Εθνικής Αγγλίας για το Euro

82-0.0208699001450439578_filepicker.2c5a7eebfcde3a5e40893e209c5600f1Γνωστοποιήθηκε η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας (10 Ιουνίου – 10 Ιουλίου), με τους Στάριτζ και Ράσφορντ να βρίσκεται κανονικά στους εκλεκτούς του Ρόι Χόντσον, όχι όμως και ο Ντρινκγουότερ.

Μπορεί να μην πηγαίνει με φανφάρες και με υπέρμετρη αισιοδοξία σε αυτό το EURO, παρ’ όλα αυτά αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η εθνική Αγγλίας έχει τα φόντα να πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό τουρνουά στα γήπεδα της Γαλλίας και να φτάσει ψηλά. Το πού, θα φανεί στο χορτάρι…

Σήμερα (31/5) ανακοινώθηκε η αποστολή των “λιονταριών” για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σε αυτή βρίσκονται οι Στάριτζ (φωτ. προέρχεται από τραυματισμό) και Ράσφορντ, όχι όμως και ο Ντρινγκουότερ, ο οποίος φέτος έκανε μια σούπερ σεζόν με την πρωταθλήτρια Λέστερ.

Αναλυτικά η αποστολή όπως δημοσιεύτηκε στο sport24.gr:

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Χίτον (Μπέρνλι), Φόρστερ (Σαουθάμπτον)

Αμυντικοί: Ρόουζ (Τότεναμ), Γουόκερ (Τότεναμ), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Έβερτον), Μπερτράντ (Σαουθάμπτον).

Μέσοι: Άλι (Τότεναμ), Ντάιερ (Τότεναμ),  Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λιβερπουλ), Μίλνερ (Λίβερπουλ).

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected