Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Απάντησαν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών στα υπονοούμενα του προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου

Χωρίς τίτλοΣφοδρές ήταν οι αντιδράσεις από τους ιθύνοντες των ομάδων του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών, μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου Μπάμπη Παρασχούδη.

Ειδικά ο πρόεδρος του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής ήταν λάβρος και δεν έκρυψε την ενόχλησή του, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης «Όμορφη Πόλη».

«Έχω ενοχληθεί πολύ απο τις δηλώσεις του προπονητή του Διδυμοτείχου. Έχει πολύ φαντασία ο κύριος, δεν θέλω να του απαντήσω διαφορετικά. Δηλαδή εγώ τι έκανα; Σκηνοθέτησα ότι αυτοί θα ισοφαρίζονταν στο τέλος; Δεν καταλαβαίνω την λογική του. Εμείς δεν συμμετείχαμε και δεν θα συμμετέχουμε σε κανένα τέτοιου είδους πράγμα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μιλά έτσι για τον Ορφέα. Δεν κατάλαβα δηλαδή, επειδή η ομάδα του έκανε ισοπαλία στο τέλος και για αυτό φταίει ο Ορφέας; Σε τι φταίει δηλαδή ο Ορφέας που αυτοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν; Δεν έχει δηλαδή δικαίωμα να χάνει ο Ορφέας; Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα την Κυριακή τα παιδιά, είχαν φορτωθεί με πολύ άγχος και δυστυχώς βγήκε στο γήπεδο, και στο τέλος όλοι το είδατε πως πιέσαμε και χάσαμε τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σκέφτονται με τέτοιο τρόπο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης πρόσθεσε: «Δεν αντιλαμβάνονται οτι αν αυτοί δεν δεχόταν γκολ, εμείς θα μπαίναμε σε μπελάδες την τελευταία αγωνιστική; Τί είχαμε, playstation και κανονίζαμε τι θα γίνει στο ματς της Καβάλας ή στο δικό μας; Για όνομα του Θεού δηλαδή, τόσο πια φαντασία έχει ο Ορφέας η ο Μπάμπης Χατζημεστής που ήξερε οτι το Διδυμότειχο θα δεχόταν γκολ στο τελευταίο λεπτό; Αντί να κοιτάξει την δική του ομάδα, ξαφνικά τους φταίει ο Ορφέας ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα… Είναι αστεία πράγματα αυτά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Δόξας Προσκυνητών Γιάννης Κλειτσιώτης ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό έχουν γίνει οι συγκεκριμένες δηλώσεις. Εμείς μέσα στο γήπεδο, όπως και ο Ορφέας, ήμασταν οι δύο καλύτερες, οι ομάδες που επιδιώκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και βγήκαμε, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια τόσο του Διδυμοτείχου όσο και του Ηρακλή Καβάλας. Τα παιχνίδια παίχτηκαν μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν κάναμε παράπονο για κανέναν, ούτε για διαιτησία ούτε για συμπεριφορές και τον τρόπο παιχνιδιού αντιπάλων ομάδων. Θεωρώ ότι την Κυριακή ήμασταν πολύ καλοί και αξίζαμε το διπλό και καθαρά αγωνιστικά, πήραμε αυτό που δικαιούμασταν, χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε και ούτε θα δώσουμε συνέχεια. Χαιρόμαστε αυτό που πήραμε δίκαια στο γήπεδο και σιγά σιγά ξεκινάμε να βλέπουμε το αύριο του συλλόγου, που μας βρίσκει στην Γ’ Εθνική».

Αίσθηση προκαλεί πάντως ο τρόπος με τον οποίον επέλεξε ο Μπάμπης Χατζημεστής να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης: «Θέλετε την γνώμη μου; Στην τελική, μακάρι να έβγαινε το Διδυμότειχο γιατί το αξίζει σαν πόλη, το αξίζει με το παραπάνω, και όπως έδειξαν σε όλα τα ματς το έχει ανάγκη ο κόσμος της πόλης. Εμείς, δόξα τω Θεώ, σαν πόλη, σαν νομός, έχουμε τη μεγάλη μας ομάδα, έχουμε να δούμε κάτι σε υψηλό επίπεδο, εκεί όμως, πόλεις όπως το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, το Σουφλί, δείξανε ότι έχουνε δίψα να δουν τις ομάδες τους σε μεγάλη κατηγορία.  Όμως, καλό θα είναι πρώτα να κάνουν δυνατή ομάδα, να φτιάξουνε το γήπεδο τους που ήταν χωράφι, και μετά να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Τα αποδυτήρια του Διδυμοτείχου μου θυμίσανε αποδυτήρια ομάδας όταν παίζαμε με τον ΑΟΞ 40  χρόνια πριν! Μόλις ηρεμήσει η κατάσταση θα τον πάρω ένα τηλέφωνο, γιατί το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι ζητήσει συγνώμη για όσα είπε, τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής της ΑΕ Διδυμοτείχου Μπάμπης Παρασχούδης με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα, έδωσε συγχαρητήρια στον Ηρακλή Καβάλας και… συλλυπητήρια σε Δόξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης. Θυμηθείτε τις σχετικές δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected