Κατηγορίες
Super League 1

Στα…αστέρια ο ΠΑΟΚ, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον ΠΑΟ!

asdasddasw32333

Τον μεγάλο του στόχο υλοποίησε ο “δικέφαλος”, που παραχώρησε ισοπαλία στον Παναθηναϊκό και με την πρώτη θέση που κατέκτησε στα play off, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ουσιαστικά ήταν το ματς που ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν μεγαλύτερη ορμή και δίψα για το αποτέλεσμα, αφού κυνηγούσε το διπλό για την πρώτη θέση των πλέι οφ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε δυνατά και ήταν το αφεντικό στο ματς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη καλά οργανωμένη προσπάθεια του Παναθηναϊκού ήρθε μετά από 21 λεπτά αγώνα με την κάθετη του Κλωναρίδη στον Αμπέντ που σούταρε άστοχα.

Προσπάθεια που ήρθε τρία λεπτά μετά τη γκολάρα του Ροντρίγκες, ο οποίος με υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ και τον έβαλε σε θέση του οδηγού. Ουσιαστικά, δηλαδή, έφερε μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα του Στραματσόνι που είχε να λύσει τα δικά της μέσα στο ματς (ακόμα μια φορά προβληματικός στις στατικές φάσεις).

Βέβαια, είχε την τύχη με το μέρος του, αφού δεν πέρασαν πολλά λεπτά μετά το 1-0, για να έρθει το 1-1 από τον Λουντ στο 26′. Γκολ στο οποίο δεν ευθυνόταν ούτε ο Βίτορ στου οποίου το πόδι προσέκρουσε η μπάλα, ούτε ο Γλύκος, αλλά οι χαφ του ΠΑΟΚ που επέτρεψαν στον Φινλανδό να τρέξει 4-5 μέτρα με τη μπάλα και να σουτάρει σχεδόν ανενόχλητος.

Με το 1-1 να βολεύει τον ΠΑΟΚ, αλλά να αφήνει τα πάντα ανοιχτά, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη του δευτέρου ημιχρόνου με λιγότερες φάσεις σε σχέση με το πρώτο. Περισσότερα μαρκαρίσματα, μεγαλύτερη σκληράδα και πάθος από τις δύο ομάδες. Ο Δικέφαλος είχε θεωρητικά τον έλεγχο (ειδικά μετά το 55′ ανέβασε την απόδοσή του) και έψαχνε με πιο ορθολογικό τρόπο το 2-1, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έδειχναν ροπή στις αντεπιθέσεις, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους.

Ίβιτς και Στραματσόνι έκαναν παρεμβάσεις στο ματς, προχώρησαν σε αλλαγές για να διαφοροποιήσουν την εικόνα, αλλά δεν βλέπαμε κάτι ουσιώδες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε τα καλά, αφού το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά, ειδικά μετά την μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον νεοεισελθόντα Πέτριτς να σουτάρει και τον Γλύκο να διώχνει με φανταστικό τρόπο.

Η ιστορία του ματς πήγε να γραφτεί με απίστευτο τρόπο, αφού σε ανέβασμα του Στιλ -σε κόρνερ- στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 1-2, αλλά η κεφαλιά του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων πέρασε λίγο άουτ.

Το τελικό 1-1 στέλνει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και αφήνει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση των πλέι οφ της Super League.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Λέοβατς (68′ Σκόνδρας), Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας (60′ Κοροβέσης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (80′ Μπερμπάτοφ)

Παναθηναϊκός : Στιλ, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέντ (75′ Βλαχοδήμος), Εβαντζελίστα (63′ Μπουμάλ), Λέτο, Κλωναρίδης (80′ Πέτριτς)

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τη φετινή χρονιά

περισσότερα στοιχεία και βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

Η βαθμολογία

ΠΑΟΚ  12

Παναθηναϊκός  11

ΑΕΚ  9

Πανιώνιος  4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected