Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

2ο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα – Ο χώρος διεξαγωγής, οι μέρες των αγώνων και το όριο συμμετοχών

DSCN1716

Μετά τις απαραίτητες διεργασίες και επαφές, οι διοργανωτές του 2ου Τουρνουά Foot Tennis, είναι σε θέση να ανακοινώσουν την οριστική εικόνα της διοργάνωσης.

Λίγες ημέρες μετά το άκρως επιτυχημένο τουρνουά στη Βέροια και τις 36 συμμετοχές, το Ποδοτένις θα επισκεφτεί και την πόλη της Νάουσας, με τους κανονισμούς και τον τρόπο παιχνιδιού όπως σε αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, οι συμμετέχοντες αλλά και οι κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πολύ θεαματικό άθλημα αλλά και να περάσουν κάποιες ώρες ξέγνοιαστες με κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου, θα διεξαχθεί το 2ο Τουρνουά Foot Tennis, με τους αγώνες να λαμβάνουν χώρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, με πλαστικό DSCN1740τάπητα διαστάσεων 8×4, που θα φιλοξενήσει τις ομάδες, οι οποίες θα απαρτίζονται από δύο (2) ποδοσφαιριστές + ένας (1) ως αλλαγή.

Οι ώρες διεξαγωγής θα είναι από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.30 το βράδυ και ο κάθε αγώνας θα ολοκληρώνεται όταν μία ομάδα φτάσει τα δύο (2) σετ των 21 πόντων στην πρώτη φάση των ομίλων και στα τρία (3) στους αγώνες νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 ή 2-2 αντίστοιχα) θα διεξάγεται τάι-μπρέικ έως τους 11 πόντους.

Μεγάλο ζήτημα ωστόσο προκύπτει από τις συμμετοχές καθώς, έχοντας οι διοργανωτές την ανάλογη εμπειρία από το 1ο τουρνουά στη Βέροια, δεν είναι εύκολο να “ανοίξει” ο αριθμός συμμετοχών. Άλλωστε, οι 9 ημέρες μέσα στις οποίες πρέπει να ολοκληρωθεί το Τουρνουά, καταστούν αναγκαία την οριοθέτηση των ομάδων, οι οποίες θα είναι τελικά 24.

Για το λόγο αυτό, σπεύσατε για τις δηλώσεις στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

Η κλήρωση της πρώτης φάσης αλλά και οι διασταυρώσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου, σε τοποθεσία και ώρα που θα ανακοινωθούν σύντομα από το SportsUp.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected