Διάφορα

Από σήμερα το Κόσμημα και Εργαστήριο Χρυσοχοΐας «PichasGold” στο γκρουπ συνεργατών του SportsUp!

output_Pk4T1aΤο SportsUp καλωσορίζει στο δίκτυο συνεργατών το κόσμημα και εργαστήριο χρυσοχοΐας «PichasGold”, που εδρεύει επί της οδού Βενιζέλου στο κέντρο της Βέροιας.

Μία οικογενειακή επιχείρηση, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, που έχει βαθιές ρίζες στο χρόνο και που εξελίχθηκε παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δημιουργώντας πλέον ένα εξαιρετικό και με όλες τις προδιαγραφές εργαστήρι χρυσοχοΐας!

Στην επιχείρηση δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και ο εγγονός του ιδρυτή της επιχείρησης Φερδινάνδος Πήχας (γνωστός σε όλους ως “Φρέντυ”), ακολουθώντας πιστά τα βήματα του παππού και του πατέρα του, όπου με το ίδιο ζήλο συνεχίζει την ανοδική πορεία του ονόματος στο χώρο της χρυσοχοΐας.

13336250_1216006415100340_1722554897_n

Πέρα από τις συμβουλές και την πείρα του επάγγελμα, ο Φερδινάνδος έχει σπουδάσει στο HRD Antwerp Institute of Gemology της Αμβέρσας με εξειδίκευση στα διαμάντια. Είναι κάτοχος πτυχίου στον τομέα της Γεμωλογίας από τον ΕΛΚΑ ( Ελληνικό κέντρο αργυρό-χρυσοχοΐας) καθώς επίσης και κάτοχος πιστοποιητικών σεμιναρίων στο χώρο της ωρολογοποιίας.

Στο χώρο του καταστήματος καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε διαχρονικές και κλασικές, σύγχρονες και μοντέρνες, και οικονομικές επιλογές με ιδιαίτερο στυλ που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιλογή.

Το SportsUp εύχεται στον Φερδινάνδο και στην «PichasGold” καλές δουλειές, επαγγελματική ανέλιξη και οικονομική ευμάρεια! Για τις εξαιρετικές επιλογές της PichasGold, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης (ΕΔΩ) αλλά και τη σελίδα στο facebook (ΕΔΩ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected