Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

H πρώτη προπόνηση της Εθνικής στην Αυστραλία (video)

dbf26f1d-9d76-4560-8dfa-995ecdf633e2_pgMainΧωρίς προβλήματα και με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά ολοκληρώθηκε η πρώτη επί αυστραλιανού εδάφους προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο γήπεδο Kogarah Oval στα περίχωρα του Σίδνεϊ, ενόψει των δύο φιλικών με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου.

Στην αποστολή της Εθνικής ενσωματώθηκαν και οι πέντε ποδοσφαιριστές (Αραβίδης, Μάνταλος, Μπακασέτα, Τζαβέλλας, Τζιόλης) που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους στα play-offs της Super League, αλλά όπως ήταν φυσικό μετά το ολοήμερο ταξίδι μετάβασης στην Αυστραλία, δεν προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/6/2016 και ώρα 19:30 (Αυστραλίας) στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό το «ΑΝΖ», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης.

Στην 40η θέση η Εθνική στην παγκόσμια κατάταξη

Την 40ή θέση της παγκόσμιας κατάταξης εθνικών Ομάδων της FIFA καταλαμβάνει η Ελλάδα κατά τον μήνα Μάιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, βρίσκονται στις εξής θέσεις: Βέλγιο (2ο), Βοσνία/Ερζεγοβίνη (20ή), Κύπρος (84η), Εσθονία (94η). Στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται, κατά σειρά, η Αργεντινή, το Βέλγιο, η Κολομβία, η Γερμανία, η Χιλή, η Ισπανία, η Βραζιλία, η Πορτογαλία, η Ουρουγουάη και η Αυστρία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected