Super League 1 - Μεταγραφές

Κοντά στον Ημαθιώτη Αντώνη Ηλιάδη ο Πλατανιάς, συμφωνία με Καρυπίδη!

13015101_1159030644109965_1016489438738107523_n

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Ηλιάδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι ήδη στα Χανιά και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της Χανιώτικης ομάδας μετά από αυτή του Βιτάλι Πριντέτα!

Ο Ηλιάδης ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία διετία στα Γιάννινα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ. Ο Πλατανιάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και συμφώνησε μαζί του για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στα Χανιά προκειμένου να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Πλατανιά και ειδικότερα να υπογράψει.

Ο 23χρονος (27/7/93) μεσοεπιθετικός που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης τη σεζόν που ολοκληρώθηκεμ έπαιξε σε 21 ματς και σημείωσε 1 γκολ, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε και στο Μακροχώρι, όταν αγωνιζόταν στη Γ Εθνική

Karypidis2

Συμφωνία με Καρυπίδη, στην αναμονή Γάλλος αμυντικός

Σε συμφωνία με τον Χρήστο Καρυπίδη ήρθε ο Πλατανιάς, με τον 34χρονο αμυντικό να προβάρει τα “ερυθρόλευκα” και να προορίζεται για τον παίκτη που θ’ αντικαταστήσει τον Γεβγέν Σελίν. Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Πλατανιάς έχει υπ’ όψιν του ωστόσο και μία λύση από τη Γαλλία και εφόσον δεν προχωρήσει, τότε θα “ενεργοποιήσει” τη συμφωνία για την απόκτηση του Καρυπίδη.

Η ουσία είναι ότι ο Πλατανιάς είχε συνάντηση τα προηγούμενα 24ωρα με τον πρώην αμυντικό της Ξάνθης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν προκειμένου να συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Από την πλευρά της ομάδας φαίνεται να έχουν ζητήσει μια μικρή παράταση λίγων ημερών από τον Καρυπίδη και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει γνωστό εάν ο Ελληνας αμυντικός θα κληθεί τελικά να φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά.

Τώρα, τι “κοιτάζει” ο Πλατανιάς από το εξωτερικό…

Ειδικότερα, η περίπτωση η οποία έχει προταθεί είναι ενός Γάλλου αμυντικού, 29 ετών, με αρκετά καλά στοιχεία (γρήγορος, καλός στα αμυντικά καθήκοντα). Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι του “αρέσει” αυτός ο ποδοσφαιριστής και μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα μπορούσε να τον φέρει στην ομάδα. Πάντως και αυτό παίζει ίσως μεγάλη σημασία, ο Παράσχος θέλει Έλληνα για το κέντρο της άμυνας, χωρίς παρόλα αυτά να είναι και εντελώς αρνητικός να έρθει κάποιος ξένος και ειδικότερα ο εν λόγω Γάλλος.

Σε κάθε περίπτωση… Καρυπίδης φαίνεται να είναι η πρώτη και βασική λύση για την άμυνα και αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικό, θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Σελίν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected