Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας

Νέος προπονητής στον ΓΑΣ Κοπανού ο Νίκος Αντωνάς!

nikos-antonas-660x330Ξεκινά από σήμερα ο προγραμματισμός του ΓΑΣ Κοπανού για τη νέα σεζόν, με την ευτυχή συγκυρία για τους διοικούντες να έχουν ήδη κατασταλάξει στον νέο προπονητή!

Μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σγούρδα, οι ιθύνοντες στον ΓΑΣ αναζήτησαν τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας και όπως προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ, αυτός βρέθηκε στη γειτονική Πέλλα.

Ο λόγος για τον Νίκο Αντωνά, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βασίλη Χαβιαρόπουλο αλλά και μέλη της διοίκησης και μετά από συζητήσεις και θέματα που έπρεπε να διευθετηθούν, οι nikos-antonas-660x330 (1)δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ήδη ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε την ανάλυση του περσινού ρόστερ, πάντα σε συνεργασία βεβαίως με το διοικητικό επιτελείο.

Ποιος είναι ο νέος τεχνικός του ΓΑΣ Κοπανού

Ο Νίκος Αντωνάς είναι ένας εκ των προπονητών της γειτονικής Πέλλας, του οποίου η δουλειά έχει εκτιμηθεί δεόντως στις ομάδες που εργάστηκε. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Δόξα Μανδάλου, στην τεχνική ηγεσία του οποίου εντάχθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Ένα πρόβλημα υγείας όμως, τόσο δικό του όσο και του γιου του, τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί από τους αγωνιστικούς χώρους. Στην αρχή της σεζόν, είχε εργαστεί και στον Φίλιππο Σταυροδρομίου, στον οποίο υπέγραψε στις αρχές του Γενάρη του 2015.

Παλαιότερα, έχει διατελέσει τεχνικός σε Ηρακλή Άσπρου, Απόλλων Καλυβίων και Άρη Προφήτη Ηλία, ενώ ο ΓΑΣ Κοπανού θα είναι ο πρώτος σύλλογος εκτός Πέλλας στον οποίο θα εργαστεί.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Νίκος Αντωνάς έχει ήδη σχηματίσει άποψη για κάποιος ποδοσφαιριστές από το υπάρχων ρόστερ και οι διοικούντες έχουν κινηθεί αναλόγως για την ανανέωση της συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected