Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή της Λέστερ!

060316 SOCCER Leicester City Ron-Robert Zieler PI JW.vadapt.664.high.79Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η Λέστερ η οποία απέκτησε τον 27χρονο Γερμανό τερματοφύλακα Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ από το Ανόβερο.

Η ώρα για τις μεταγραφές έφτασε και για την Λέστερ. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι επέλεξε η πρώτη του κίνηση να αφορά τη θέση του τερματοφύλακα με τον Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ να μετακομίζει από το Ανόβερο στην Αγγλία.

Σύμφωνα με το sport24.gr, οι “αλεπούδες” κατέβαλαν το ποσό των 3.500.000 ευρώ για να εξαγοράσουν τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του σε περίπτωση υποβιβασμού και τον έκαναν δικό τους.

Ο Τσίλερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην SCB Viktoria Koln πριν πάει στην FC Köln. Το 2005 πήγε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με εξαίρεση τη σεζόν 2008-09, όταν δόθηκε δανεικός στη Νορθάμπτον, πέρασε μία τετραετία χωρίς να γράψει κάποια συμμετοχή. Έτσι, πήρε το δρόμο της επιστροφής.

Αρχικά, έπαιξε στη δεύτερη ομάδα του Ανόβερο πριν αναβαθμιστεί ανεβαίνοντας στην πρώτη. Εκεί έκανε 185 συμμετοχές και είναι χαρακτηριστικό πέρσι είχε 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

“Αισθάνομαι υπέροχα που ήρθα στη Λέστερ μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά που είχε ο σύλλογος. Είναι ωραίο που είμαι μέλος του κλαμπ. Με ξενάγησαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις οι οποίες δείχνουν υπέροχες και βρέθηκα και στο γήπεδο. Έχω ακούσει για την υπέροχη ατμόσφαιρα και τους οπαδούς της ομάδας. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή”είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λέστερ..

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την αγγλική ομάδα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected