Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέος Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων ο Σάββας Παπαδόπουλος! Δείτε τη σύνθεση του ΔΣ

TrikalaΟλοκληρώθηκαν οι διεργασίες της νέας διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ενόψει της σεζόν 2016/2017.

Όπως προκύπτει από τη σύγκληση των μελών των προσώπων που θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση και μετά τις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, πρόεδρος του συλλόγου αναλαμβάνει ο Σάββας Παπαδόπουλος!

Ο νέος πρόεδρος είναι αδελφός του μέχρι πρότινος αρχηγού του Μέγα Αλέξανδρου, Βασίλη και γιος του πρώην προέδρου της ομάδας Τάκη Παπαδόπουλου. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η εμπειρία αποτελεί προνόμιο για τον νέο επικεφαλή της διοίκησης, ενώ όπως προκύπτει από τα πρόσωπα που στελεχώνουν το συμβούλιο, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν διατελέσει μέλη στο παρελθόν.

Παράλληλα τονίζεται με σαφήνεια πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι καθιερωμένες προγραμματικές δηλώσεις όσον αφορά το οργανόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο και κατόπιν συζήτησης μεταξύ των μελών, προέκυψε ομόφωνα η σύνθεση του νέου ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Πρόεδρος : Παπαδόπουλος Σάββας

Αντιπρόεδρος Α’ : Κυτούδης Χρήστος

Αντιπρόεδρος Β’ : Τσουμάνης Νικόλαος

Γενικός Αρχηγός : Φετεινίδης Σωκράτης

Γενικός Γραμματέας : Κασνακίδης Μόσχος

Ταμίας Α’ : Αγαθόπουλος Θεόδωρος

Ταμίας Β’ : Ζηλιασκούδης Γεώργιος

Έφορος : Σωτηράκης Απόστολος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων : Κασνακίδης Κωνσταντίνος

Μέλη : Τερζίδης Χρήστος, Κυτούδης Μιχαήλ, Παντριάς Διαμάντης.

Τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook, οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας διοίκησης ενόψει της νέας σεζόν στην οποία θα περιλαμβάνονται τα πλάνα για το προπονητικό τιμ και το ρόστερ, οι στόχοι όπως έχουν καθοριστεί από την παρούσα διοίκηση, αλλά και ένα ξεχωριστό μήνυμα για την απερχόμενη διοίκηση.

Εκ της διοικήσεως

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected