Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πλήρωσε τη ρήτρα του Βάρντι η Άρσεναλ!

26 September 2015 - Barclays Premier League - Leicester City v Arsenal - Jamie Vardy of Leicester City in action with Alexis Sanchez of Arsenal - Photo: Marc Atkins / Offside.

Έτοιμη για το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στην Αγγλία είναι η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» κατέθεσαν στη Λέστερ τη ρήτρα ύψους 22 εκατ. λιρών για τον Βάρντι και μπορούν να μιλήσουν με τον παίκτη.

Μπορεί να πρόκειται για τις πιο υποτονικές ομάδες στον τομέα των μεταγραφών, αλλά όταν η Άρσεναλ αποφασίζει να ξοδέψει το κάνει εμφατικά και κάτι ανάλογο ετοιμάζεται να κάνει και το φετινό καλοκαίρι με τον Τζέιμι Βάρντι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφου του «Guardian», Στιούαρτ Τζέιμς, οι «κανονιέρηδες» κατέβαλαν στη Λέστερ τη ρήτρα ύψους 22 εκατ. λιρών για τον Τζέιμι Βάρντι και πλέον όλα βρίσκονται στο χέρι του Άγγλου επιθετικού.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω δημοσιογράφου, η Λέστερ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά είναι άγνωστο προς το παρόν πώς θα καταφέρει να το πετύχει, αν ο παίκτης εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στο Λονδίνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected