Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Σοκ στην Ξάνθη από το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας! Γιατί ζητείται ο υποβιβασμός της μαζί με δύο ομάδες από Football League!

665593Μια πρόταση-σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία βασιζόμενη σε εκθέσεις της UEFA για στημένα ματς, εισηγήθηκε τον υποβιβασμό της Ξάνθης και άλλων δύο ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό των Ακριτών, καθώς και των Χανίων και του Πανελευσινιακού.

Βασισμένη σε στοιχεία των φακέλων της UEFA για ύποπτα ματς, η εισηγήτρια του ερευνητικού τμήματος διαπίστωσε ευθύνη των τριών ομάδων σε χειραγωγημένα παιχνίδια.

Στο επίκεντρο φέρεται να βρίσκεται ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Πανελευσινιακό και Ξάνθη, στην Ελευσίνα, όπου οι Ακρίτες επικράτησαν 5-0, καθώς κι άλλα ματς της ομάδας της Ελευσίνας, των Χανίων, καθώς και της Παναχαϊκής.

Εξαιτίας αυτών, πρότεινε στο δικαστικό τμήμα την ποινή του υποβιβασμού τους, καθώς και πρόστιμο που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε μία από τις ομάδες!

Δείτε το έγγραφο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected