Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Σοκ στο παγκόσμιο στερέωμα από τη φήμη περί ντοπαρίσματος συναθλητή του Μπολτ!

fc009113-5b3e-4f4d-acb0-7f197e00f877Άμεσoς κίνδυνος να αφαιρεθεί από τον σούπερ σταρ Γιουσέιν Μπολτ το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε το 2008 στην σκυταλοδρομία 4Χ100 μέτρα.

Σύμφωνα με το sdna.gr, το βράδυ της Πέμπτης είχε γίνει γνωστό ότι Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης ήταν ανάμεσα στους 23 αθλητές των οποίων τα δείγματα από τους Ολυμπιακούς του 2008 επανεξετάστηκαν. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα πρόκειται για τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ Νέστα Κάρτερ, μέλος της ομάδας της Τζαμάικα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και του Λονδίνου.

Στους αγώνες του Πεκίνου μάλιστα σημείωσαν Παγκόσμιο ρεκόρ. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η WADA το μετάλλιο του αθλητή θα πρέπει να επιστραφεί, ενώ υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης ολόκληρης της ομάδας της Τζαμάικα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Γιουσέιν Μπολτ θα χάσει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Θυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας των ΗΠΑ που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο λόγος ήταν η καταδίκη του Τάισον Γκέι για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected