Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική – Το απόλυτο στις νίκες η Ρόδος και πανηγυρική άνοδος! (photos)

IMG_1457Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε την επιστροφή της στη Γ΄ Εθνική η ομάδα της Ρόδου.

Τα «ελάφια» επικράτησαν με 2-1 του Πανθηραϊκού στο Δημοτικό Στάδιο και έκανα το 6 στα 6 στους αγώνες μπαράζ.

Σε γενικές γραμμές η Ρόδος είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε τη νίκη. Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη έβαλαν τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δύο τους γκολ. Στην επανάληψη έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τη Ρόδο πάντως να μην απειλείται από την ομάδα της Σαντορίνης.

Το φιλμ του αγώνα

5΄Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Πανθηραϊκού ο Παυλίδης με πλασέ έκανε το 1-0.
6΄Μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα και αδράνεια στην άμυνα του Πανθηραϊκού ο Αρχοντούλης που τρύπωσε στη μικρή περιοχή με προβολή έκανε το 2-0.
11΄Μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα ο Καντιμοίρης σούταρε στην κίνηση, με τη μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Ευγενικό που σούταρε λίγο αουτ.
16΄Λάθος της άμυνας ο Αρχουντούλης που κέρδισε, πάσαρε στον Δελαπόρτα αυτός έκανε το ψηλοκρεμαστό με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο και να καταλήγει άουτ.
31΄Με απευθείας φάουλ του Φύτρου θα γίνει το 2-1.
41΄Κόρνερ του Παυλίδη, ο Καλημέρης θα πάρει την κεφαλιά στην αγκαλιά του Τσουκαλά.
45΄Σουτ του Λούκα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κεφάλα.
55΄Μετά από μπαλιά στην περιοχή και κόντρα η μπάλα στρώθηκε στον Περιαλλής ο οποίος με έκανε εντυπωσιακό σουτ αλλά ο Κεφάλας έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Συνθέσεις

ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης (66΄Αξιώτης), Θεοδοσίου (28΄λ.τ.Νικήτας), Τζιβίλογλου, Καλημέρης (81΄Μπιγκό), Δελαπόρτας, Αρχοντούλης, Ιμεραλιλάι , Ευγενικός, Παυλίδης

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας (87΄Περιάλλης Γ.), Μηνδρινός (90΄Ματσιώτας), Αγοραστός, Λούκας, Φύτρος, Περιαλλής, Στρατηγάκης, Γκουτσούλας, Ζώνας (63΄Αρβανίτης)

περισσότερες φωτογραφίες στο news12.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected