Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ανάσα από τη Σεβίλλη ο Λούκας, “τρίβει” τα χέρια του ο ΠΑΟΚ!

GettyImages-488724358.0Τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή Λούκας στη Σεβίλλη σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα. Δείτε πόσα χρήματα βάζει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας της Γαλικίας «El Ideal Gallego» αναφέρει πως Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Σεβίλλη τα έχουν βρει έναντι 17-18 εκ. ευρώ και το μόνο που απομένει για την επικύρωση της μεταγραφής είναι απλά να πέσουν οι υπογραφές.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο Ισπανός πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ θα εξαργυρώσει, όπως όλα δείχνουν, την εξαιρετική περσινή του σεζόν στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με μεταγραφή στην κάτοχο του Europa League, εξέλιξη η οποία βγάζει ωφελημένο και τον Δικέφαλο.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της ρήτρας που προβλέπει η συμφωνία πώλησης του Λούκας από τον ΠΑΟΚ στη Ντεπορτίβο σύμφωνα με την οποία ο Δικέφαλος σε περίπτωση μεταπώλησης θα δικαιούται το 30% του ποσού που θα βάλει στα ταμεία της η ομάδα της Γαλικίας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν πράγματι η μεταγραφή Λούκας στη Σεβίλλη κλείσει στα 17-18 εκ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξης των 5-6 εκ. ευρώ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected