Κατηγορίες

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΦΑΣ Νάουσα και η τεράστια προσμονή για τη Γ Εθνική!

DSCN2370Σε 27 περίπου ώρες από τώρα, ο ΦΑΣ Νάουσα σφραγίζει και τυπικά την άνοδο στη Γ Εθνική!

Η ιστορική ομάδα έχει φτάσει πλέον στην…πηγή και πολύ δύσκολα δεν θα πιει νερό ακόμη κι αν μένει ένα ακόμη παιχνίδι αύριο (5/6, 17.00) κόντρα στο Πάικο Γουμένισσας. Οι “κυανόλευκοι” είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και μόνο αν “αυτοκτονήσουν” θα χάσουν την πολυπόθητη άνοδο, ειδικά από τη στιγμή που ο πρωταθλητής Κιλκίς θα μεταβεί στην Ημαθία χωρίς αγωνιστικούς στόχος καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου χωρίς βαθμό.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου (που εκ των πραγμάτων αποτελεί τον άνθρωπο που έδωσε τα απαραίτητα στοιχεία για να βρίσκεται η ομάδα μια ανάσα από τη Γ Εθνική) θα αγωνιστεί αύριο χωρίς τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, ωστόσο λίγη σημασία έχει αυτό καθώς άπαντες στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο είναι απίστευτα…παθιασμένοι έστω και για το “μισό μηδέν” που θα δώσει το εισιτήριο στη Γ Εθνική της νέας σεζόν.

Παράλληλα, η διαφαινόμενη επιτυχία του ΦΑΣ Νάουσα, δίνει αυτόματα πανηγυρικό χαρακτήρα και στο 3ο All Star Game Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Ημαθίας, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6/6 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, όπου οι παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αποθέωση για τη μεγάλη τους επιτυχία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected