Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Αθλήματα

Το “Σποντοποδόσφαιρο” ήρθε και στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ Κουλούρας! (photos+vid)

Το SportsUp βρέθηκε την Παρασκευή 3/6 στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας, όπου για πρώτη φορά ποδοσφαιριστές, όχι μόνο στην Ημαθία αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, ήρθαν σε επαφή με το “Σποντοποδόσφαιρο”!

Ο τρόπος παιχνιδιού που ήταν πολύ διαδεδομένος στις παλιότερες γενιές (ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αλάνες και τις αυλές των σχολείων, που χρησιμοποιούσαμε τον τοίχο ως…συμπαίκτη) αλλά και ευρέως γνωστό ως τρόπος προπόνησης σε όλο τον κόσμο, ήρθε και στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ Κουλούρας.

δείτε φωτογραφίες από προπόνηση της Ίντερ, όταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και οι συμπαίκτες του του έπαιζαν σποντοποδόσφαιρο :

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο περιφραγμένος αυτός χώρος είναι μια ιδέα που έχει βαθιές ρίζες στο παρελθόν (οι φωτογραφίες αυτές είναι από το 2006) ωστόσο στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ παρά το γεγονός πως είναι εξαιρετικό στιλ προπόνησης, βοηθώντας σημαντικά στο γρήγορο παιχνίδι, στα ρεφλέξ αλλά και στην αντοχή.

Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας ανέλαβε την πρωτοβουλία και έφερε στην Ελλάδα το “Σποντοποδόσφαιρο” και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σχεδιάζει τη διεξαγωγή τουρνουά, ώστε να γνωρίσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου τον διαφορετικό (και συνάμα εντυπωσιακό) αυτό τρόπο παιχνιδιού.

Για συμμετοχές στο συγκεκριμένο τουρνουά αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε στο 6972 263623 (Νίκος Καρύδας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected