Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

ΦΑΣ Νάουσα – Πάικο Γουμένισσας 7-3 (photos+vid)

DSCN2685Είναι γεγονός! Ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά από δύο χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας επιστρέφει στη Γ Εθνική!

Άπαντες στον σύλλογο δικαιώθηκαν εκ του αποτελέσματος και σήμερα, μετά το εντυπωσιακό 7-3 κόντρα στο Πάικο Γουμένισσας, “σφράγισαν” τη μεγάλη άνοδο που ήταν άλλωστε ο πρωταρχικός (και μοναδικός) στόχος της ιστορικής ομάδας.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το πως πανηγυρίστηκε στο τέλος η μεγάλη επιτυχία, με τους παίκτες αρχικά να φορούν τα μπλουζάκια που τυπώθηκαν για την περίσταση (ΝΑΟΥΣΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ) και στη συνέχεια να παίρνουν στα χέρια τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα, ο οποίος στη συνέχεια έκανε το καλύτερο ίσως ντους της ζωής του, με άφθονη σαμπάνια!

Στα αποδυτήρια έγινε κυριολεκτικά χαμός, με πιο εντυπωσιακή στιγμή το λούσιμο με σαμπάνια και του…Δημάρχου κ. Κουτσογιάννη, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Στέλιο Δάγγα μπήκε στα “άδυτα” για να συγχαρεί τους παίκτες, ενώ συμμετείχε και στο καθιερωμένο “ζντο”!

Οι παίκτες ξεκίνησαν τα πανηγύρια από το 70′ και μετά όταν άρχισαν να βγάζουν…σέλφι στον πάγκο(!) ενώ παρά την έντονη βροχή, έτρεξαν προς τους φιλάθλους που αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές.

Ο ιστορικός σύλλογος επιστρέφει στη Γ Εθνική και από αύριο ξεκινά άμεσα ο προγραμματισμός για την πιο δύσκολη κατά γενική ομολογία κατηγορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο όσον αφορά το οικονομικό όσο και με το σύστημα διεξαγωγής. Υπάρχει όμως ο χρόνος για αυτό, σήμερα η ομάδα πανηγυρίζει όπως και το δικαιούται!

DSCN2672

Ο αγώνας

Η σημερινή αναμέτρηση με το Πάικο Γουμένισσας δεν επιδέχεται κριτικής.

Το ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο και από το πρώτο κιόλας λεπτό φάνηκαν οι διαθέσεις των γηπεδούχων. Ο πρωταθλητής Κιλκίς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αδύναμος σε όλες τους τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ έφτασε γρήγορα στο 7-1, με τους “κυανόλευκους” να κατεβάζουν στη συνέχεια ταχύτητα όταν και δέχτηκαν δύο τέρματα από τον Χατζηασλανίδη.

Το “κλου” της ημέρας ήταν βεβαίως η φάση του 43′ όταν ο Μυλωνάς θέλοντας να γυρίσει τη μπάλα πίσω στον Ιωακειμίδη ως ένδειξη fair play, έδωσε ύψος στη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα του ΦΑΣ! Ακολούθησαν αντεγκλήσεις, ο πρώην παίκτης της ΑΕ Αλεξάνδρειας ζήτησε συγνώμη και ο Καφές πήρε τη μπάλα από τη σέντρα στη συνέχεια και σκόραρε, “ισοφαρίζοντας” το fair play!

Γίνονται κι αυτά στην Ελλάδα…

Από και και πέρα, ουδείς υστέρησε από τον ΦΑΣ Νάουσα, ωστόσο αυτό που μας συγκίνησε ήταν η σύντομη κουβέντα με τον Σάκη Παπατάνο, ο οποίος μας δήλωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο! Ο ίδιος φάνηκε αποφασισμένος και σίγουρα είναι μια απρόσμενη εξέλιξη, καθώς ο 36χρονος αμυντικός (που έχει συνδέσει το όνομα του με το Ναουσαίικο ποδόσφαιρο και δη τον ιστορικό ΦΑΣ) θεωρούμε πως έχει τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια που μπορεί να προσφέρει στο ίδιο επίπεδο!

DSCN2688

Τα γκολ της αναμέτρησης

4′ Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Λαμπριανίδη στον άξονα, αφού ντρίμπλαρε τον αντίπαλο του έστειλε με το δεξί τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Δουλκερίδη (1-0)

31′ Γέμισμα του Ζούρκου από τα δεξιά, ο Μαραντίδης ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι όσο ήταν στο έδαφος σύμφωνα με τον ρέφερι, ο οποίος υπέδειξε το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Πάικου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καφές, ο οποίος ευστόχησε (2-0)

43′ Η απίστευτη φάση που σας περιγράψαμε πριν με τον Μυλωνά, ο οποίος με λόμπα από το κέντρο του γηπέδου και αριστερά, “κρέμασε” τον Ιωακειμίδη και ενώ ο πορτιέρο του ΦΑΣ Νάουσα περίμενε ένα πιο χαμηλό γύρισμα! (3-1)

44′ Ο Καφές πήρε τη μπάλα από το κέντρο και σκόραρε χωρίς να εμποδιστεί, “ισοφαρίζοντας” το fair play! (3-1)

53′ Ο Καφές με ωραίο σουτ από τα δεξιά και εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (4-1)

55′ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μουρίκι από αριστερά ,πέρασε δύο αντιπάλους και με ιδανικό πλασέ έκανε το 5-1

58′ Κάθετη πάσα του Μουρίκι, ο νεοεισελθών Παντζαρτζίδης από δεξιά με ωραίο διαγώνια σουτ “έγραψε” το 6-1

72′ Δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Λαμπριανίδη, με τον Δουλκερίδη να μην εκτιμά σωστά την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα (7-1)

83′ Πολύ ωραία κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Χατζηασλανίδη, ο οποίος πέρασε και τον Ιωακειμίδη για το 7-2.

88′ Δεύτερο γκολ για τον Χατζηασλανίδη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το τελικό 7-3.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Μουσικάκης, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος (56′ Παντζαρτζίδης), Λαμπριανίδης, Πατατούκας (15′ λ.τ. Τασιώνας), Καφές (68′ Βλαχοδήμος Α.), Μουρίκι.

Πάικο Γουμένισσας : Δουλκερίδης, Τουλγαρίδης, Μυλωνάς (53′ Τσιαγιαννίδης), Μαραντίδης, Βογιατζής, Δεληγιώργης, Βουτσάς, Σαμαράς, Δασκάλου, Καραελευθερίου, Χατζηασλανίδης

Ακολουθούν τα γκολ της αναμέτρησης σε βίντεο, φωτορεπορτάζ και πολλά πολλά άλλα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected