Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

2ο Τουρνουά Foot Tennis Νάουσα – Οι συμμετοχές, η κλήρωση και η έναρξη των αγώνων

DSCN1112Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για το δεύτερο τουρνουά Ποδοτένις στην Ημαθία, αυτή τη φορά στην πόλη της Νάουσας.

Θυμίζουμε πως η εν λόγω διοργάνωση, θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης, απέναντι από τα γνωστά καφέ όπου θα τοποθετηθεί ένα γήπεδο διαστάσεων 8×4 με τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και σε αντίστοιχα τουρνουά του εξωτερικού.

Η έναρξη των αγώνων προγραμματίστηκε για το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17.30 και στον πρώτο γύρο θα χρησιμοποιηθεί η διαδικασία των ομίλων. Οι αγώνες θα ολοκληρώνονται στις 21.30 περίπου το βράδυ και θα είναι καθημερινοί. Η παρακολούθηση για τον φίλαθλο κόσμο είναι απολύτως δωρεάν!

Μία μέρα πριν και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10/6 στις 19.00 θα πραγματοποηθούν αγώνες επίδειξης και γνωριμίας με το Foot Tennis, όπου μπορούν να αγωνιστούν όσοι το επιθυμούν, στέλνοντας ένα μήνυμα ΕΔΩ

Όσον αφορά τις συμμετοχές, υπάρχει η σκέψη για αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής, με ένα πιο ευέλικτο σύστημα αλλά ταυτόχρονα και πολύπλοκο ώστε να υπάρχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό και άλλα πολλά θα συζητηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 9/6 στις 19.00, όταν και θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων αλλά και όλων των επόμενων φάσεων μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί αύριο Τετάρτη 8/6.

Για το δώρο των νικητών, οι διοργανωτές βρίσκονται σε συζητήσεις για την τελική πρόταση χορηγού και σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν ανάλογα δώρα για τους τρεις πρώτους που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για τις ελάχιστες θέσεις που απέμειναν, δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected