Κατηγορίες

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Επισκοπής

DSCN2746Άκρως ικανοποιητική ήταν η συμβολή του κόσμου, στην προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου της Επισκοπής, στα πλαίσια του 3ου All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Επισκοπής Ναούσης, ευχαριστεί θερμά την ιστοσελίδα www.sportsup.gr και προσωπικά τον αρχισυντάκτη κ. Αργύρη Τσιγγενόπουλο, αφενός για την αποδοχή της πρότασης για τη διεξαγωγή του αγώνα και αφετέρου για την άρτια οργάνωση αυτού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ Κεραυνός Επισκοπής, οι άνθρωποι του οποίου έκαναν τα πάντα ώστε ο αγωνιστικός χώρος και οι εγκαταστάσεις να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση και για τη στήριξη βεβαίως στον σκοπό μας.

Μεγάλη η συμβολή και των χορηγών (10starbet.com, ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ, Doctor Wash, Metal Experts, Agroexelixis, Bruno Coffee Stores), που σε τόσο δύσκολες συγκυρίες, έδωσαν και πάλι χείρα βοηθείας στις μεγάλες ανάγκες του σχολείου και κατ επέκταση των παιδιών μας.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον κόσμο, που στάθηκε αρωγός όλο αυτό το διάστημα και ειδικά τη Δευτέρα, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ήταν συγκινητικός και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα.

Ευχόμαστε, τέτοιες προσπάθειες να βρίσκουν πάντα ανταπόκριση και στους υποκινητές της συγκεκριμένης εκδήλωσης, να είναι πάντα γεροί και να βοηθούν τον συνάνθρωπο, όσο βεβαίως αυτό είναι δυνατό”

Η πρόεδρος και τα μέλη

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου

Επισκοπής Νάουσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected