Κατηγορίες

Στα πέναλτι κρίθηκε το 3o All Star Game, γκολάρες στην κανονική διάρκεια! (photos+vid)

alexandriamou_sportsup0098Έσπασε” η παράδοση των “μπλε” στο All Star Game, καθώς οι “λευκοί” ήταν αυτοί που επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4!

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2, με τους “μπλε” να φτάνουν στην ισοφάριση στο τέλος και ενώ στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Το γκολ όμως του Παπαδή στο 87′ ήταν αυτό που έφερε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι και ευτυχώς δηλαδή που προβλέπεται αυτή η διαδικασία γιατί αν υπήρχε παράταση, το ματς θα τελείωνε μετά τα μεσάνυχτα…

“Ωραίος” λοιπόν ο Σάκης Παπαδής του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, “μοιραίος” ο Αντώνης Καρυπίδης του Κεραυνού Επισκοπής, που έστειλε στη… γειτονική Μαρίνα το τελευταίο πέναλτι, απογοητεύοντας τις χιλιάδες θαυμάστριες που βρισκόταν στην κερκίδα! Το νέο του look με τα αστέρια στο κεφάλι δεν φάνηκε γούρικο, απεναντίας όμως ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο για τον Μάκη Σπανό του ΓΑΣ Κοπανού, τις δύο προηγούμενες χρονιές με τους “μπλε”!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν βεβαίως και η κατάκτηση του κυπέλλου από τον προπονητή άκρως σοβαρού (στοιχείο που τον χαρακτηρίζει βεβαίως) Κυριάκο Καρασαββίδη, ο οποίος αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στο 1ο All Star Game, το 2014 στην Κουλούρα.

alexandriamou_sportsup0025 alexandriamou_sportsup0066

Η παρουσία του κόσμου και η απίστευτη στήριξη στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Επισκοπής!

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην παρουσία των φιλάθλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία δεδομένου πως λίγες ώρες πριν είχε σημειωθεί ισχυρή καταιγίδα στη γύρω περιοχή αλλά και πως είναι περίοδος έντονης γεωργικής δραστηριότητας. Ωστόσο, πάνω από 300 ήταν αυτοί που έδωσαν το παρόν και παράλληλα στήριξαν την προσπάθεια των διοργανωτών για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου Επισκοπής.

Ανάμεσα στους φιλάθλους διακρίναμε (ελπίζοντας πως θα αμελήσουμε κάποιον και ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη) τον πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολο Μπέκα (με όλο του το επιτελείο στη διοίκηση των πρωταθλητών), τον ομόλογο του στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, Γιάννη Ουσταμπασίδη, τον ισχυρό άνδρα της ΑΕ Χαρίεσσας, Δημήτρη Γώγο παρέα με τον προπονητή Γιάννη Χατζηαθανασίου, τον διευθυντή της “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ” και χορηγό του ΦΑΣ Νάουσα, Τάκη Τασιώνα, τον πρόεδρο του Μακεδόνα Βέροιας, Φώτη Παπαδόπουλο που παρέλαβε το βραβείο του Ισαάκ Ισακκίδη, πρώτου σκόρερ της Β Ερασιτεχνικής, τον νέο πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη, τον μέχρι πρότινος προπονητή της ΑΕ Χαρίεσσας, Σάββα Αβετίδη και τον Μερκούρη Καραλιόπουλο που για μια ακόμη φορά τίμησε το All Star Game με την παρουσία του.

alexandriamou_sportsup0153 alexandriamou_sportsup0158

Εντυπωσιακή ήταν βεβαίως και η παρουσία των γονέων και των παιδιών από το Νηπιαγωγείο Επισκοπής, που έδωσαν βροντερό παρόν ενώ το πιο σημαντικό ήταν πως ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ της λαχειοφόρου αγοράς εξαντλήθηκαν και ακολουθεί η κλήρωση των δύο μεγάλων δώρων, αύριο Τετάρτη 8/6 στο χώρο του σχολείου.

Ο αγώνας

Μετά τις καθιερωμένες βραβεύσεις (δείτε σε επόμενη ανάρτηση), ακολούθησε ο 90λεπτος αγώνας ανάμεσα στους “λευκούς” και τους “μπλε” (τα χρώματα της εθνικής ομάδας, όπως έχουν επιλεχθεί από το ξεκίνημα του θεσμού), που απαρτιζόταν από 16 ποδοσφαιριστές. Το αρνητικό της διαδικασίας αυτής ήταν η απουσία έξι ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν ειδοποίησαν ώστε να αντικατασταθούν από τους επιλαχόντες (όπως έγινε με τον Δημήτρη Αντιφάκο που αντικαταστάθηκε από τον Σωτήρη Ιωακειμίδη), με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ο Αντώνης Γιαμαλίδης του Αχιλλέα Νάουσας και έγινε αγώνας δρόμου να βρεθούν τα απαραίτητα (παπούτσια, κάλτσες κτλ.)

Βεβαίως στο σημείο αυτό, να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του ΦΑΣ Νάουσα, που έδωσαν το παρόν παρά το γεγονός πως 24 ώρες πριν έδωσαν τον κρισιμότατο αγώνα ανόδου για τη Γ Εθνική και τίμησαν με την παρουσία τους τον θεσμό.

alexandriamou_sportsup0118

Επιστρέφοντας στο ματς, αυτό ήταν υψηλού επιπέδου καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν. Στο πρώτο μέρος, οι “λευκοί” φάνηκαν να είναι απόλυτα έτοιμοι να σπάσουν την παράδοση και με δύο γκολ του Κώστα Ντέλλα του Κεραυνού Επισκοπής (29′-31′) πήραν σημαντικό προβάδισμα ενόψει του δευτέρου μέρους. Ο υψηλόωμος φορ πλέον, μετά τα δύο γκολ, έχει ισχυρό ατού ώστε να διαπραγματευτεί το μέλλον του…

Στην επανάληψη όμως, οι αλλαγές από πλευράς “μπλε”, άλλαξαν τη ροή του αγώνα και με τέρματα των Μάριου Αργυρόπουλου (εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ για τον νεαρό που έκλεψε τις εντυπώσεις) και Σάκη Παπαδή στο 87′, έφεραν το ματς στα ίσια και οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι.

δείτε το γκολ του Παπαδή :

Η διαδικασία των πέναλτι :

Μουρίκι  1-0

Αργυρόπουλος  1-1

Ζωγράφος  2-1

Παρθενόπουλος  2-2

Γρηγοριάδης  3-2

Γκέτσος  άουτ

Καραντουλαμάς  δοκάρι

Λέσι  3-3

Ντέλλας  4-3

Παρηγορίδης  4-4

Τσακαλίδης  5-4

Καρυπίδης άουτ

Διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς και στο τέλος παρέλαβαν από ένα μετάλλιο, ήταν οι κ.κ. Στέφανος Παρασίου, Γρηγόρης Παζαρτζικλής και Βλαδίμηρος Ιασονίδης.

alexandriamou_sportsup0108 alexandriamou_sportsup0115

Συνθέσεις

Λευκοί : Νικολαϊδης (Ιωακειμίδης), Πέικος (46′ Τερζίδης), Μουρίκι, Σκούρα, Αβραμόπουλος (46′ Γιαμαλίδης), Σπανός (80′ Ντέλλας), Ζωγράφος, Κουτρουλιάς, Καραντουλαμάς (46′ Τσακαλίδης), Ντέλλας (74′ Καραντουλαμάς

Μπλε : Κασαπίδης (Ιωακειμίδης), Ζούρκος (46′ Παρηγορίδης), Γκέτσος, Κουλιανίδης, Καφές (30′ Παπαδής), Αργυρόπουλος, Λέσι (46′ Αθανασιάδης / 72′ Λέσι), Παρθενόπουλος, Καρυπίδης, Αθανασιάδης.

*Οι τρεις τερματοφύλακες αγωνίστηκαν εναλλάξ στις δύο ομάδες. Οι αλλαγές ήταν ουσιαστικά σαν το μπάσκετ λόγω των απουσιών.

**Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των διοργανωτών για την παρουσία των alexandriamou.gr και της εφημερίδας “Παρατηρητής” στη χθεσινή εκδήλωση, προς τιμήν του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας

***Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το γεγονός πως οι Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Χρήστος Σακελλάρης (αμφότεροι με πατερίτσες) και ο Κώστας Κοσμάς, έδωσαν το παρόν και τίμησαν τόσο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Επισκοπής όσο και τους αναγνώστες του SportsUp που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Χωρίς τίτλο

*δείτε αργότερα στιγμιότυπα, φωτορεπορτάζ και τις βραβεύσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected