Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Η εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου, το εισαγωγικό του 3ου All Star Game και η είσοδος των ομάδων (vids)

alexandriamou_sportsup0101Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκομένους αλλά και σε όσους έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν το Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, η εξαιρετική κατάσταση τόσο των εγκαταστάσεων (αποδυτήρια, χώρος διαιτητών, κερκίδες) όσο και του αγωνιστικού χώρου, που είχε υποστεί τεράστια φροντίδα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό βεβαίως οφείλεται στους ανθρώπους του Κεραυνού και ιδιαίτερα στην οικογένεια Λιθοξόπουλου, που έκανε τα πάντα ώστε να παρουσιαστεί αυτή η εικόνα.

δείτε το σύντομο βίντεο :

Στην εισαγωγή του φετινού All Star Game, ο αρχισυντάκτης του SportsUp και υπεύθυνος για την παρουσίαση της εκδήλωσης, Αργύρης Τσιγγενόπουλος, μίλησε για τον σκοπό της διοργάνωσης, για το ότι ο αγώνας απέκτησε θεσμική μορφή και βεβαίως αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε όσους στήριξαν την προσπάθεια.

Στο βίντεο του alexandriamou.gr παρακάτω μπορείτε να δείτε την είσοδο των διαιτητών και των 11 ποδοσφαιριστών στο χθεσινό 3ο All Star Game αλλά και να διακρίνεται και την παρουσία του κόσμου που γέμισε σε μεγάλο ποσοστό την κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου Επισκοπής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected